Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Handla ombord på SAS med EuroBonus poäng

November 1, 2011 08:00

 SAS är bland de första flygbolagen i världen att göra det möjligt att betala med poäng när man handlar ombord. Från och med idag är det möjligt att betala med EuroBonus poäng när man handlar från CloudShop, vilket inkluderar mat, dryck, godis och varor som parfym, smink och smycken.

–          Vi har länge velat erbjuda våra medlemmar möjligheten att använda EuroBonus-poäng ombord. Att kunna använda EuroBonuspoäng för inköp under flygresan blir ett bra komplement till alla våra andra möjligheter att använda poäng, och något som är efterfrågat av våra kunder, säger Magdalena Rohdin- Hurtig ansvarig för EuroBonus Rewards.

Exempelvis kostar en Ceasarsallad med kyckling 2300 poäng, en Smoothie & Crisp meny 1500 poäng, en miniflaska champagne 2700 poäng, flygplan i lego 4600 poäng, samt ett stort utbud av smink och parfym.

Flest EuroBonus poäng används till flygresor, men även hotell, hyrbil, uppgradering till Business och presentkort är populärt. De senaste åren har SAS lanserat en rad nyheter vad gäller användning av insamlade poäng, inklusive EuroBonus Shop på sas.se där närmare 2000 produkter kan köpas med poäng. Dessutom kan man även delbetala en flygresa med poäng och pengar.

För mer information om utbudet, vänligen besök http://www.flysas.com/onboard (http://www.flysas.com/onboard).För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindström, PR Director, +46 70 997 3394 

Latest news