Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Crew Guide är en av de bästa apparna 2011

December 14, 2011 10:30

Appen, som kan laddas ner gratis för iPhone och snart även Android, bygger på det populära SAS Crew Guide konceptet, där SAS flygande personal delar med sig unika tips till destinationer världen över. Precis som Crew Guide böckerna innehåller appen unika tips för aktiviteter, restauranger och affärer som alla är något utöver det man hittar i standardguideböckerna.

–          SAS Crew Guide (http://www.flysas.com/crewguide?vst=true) är ett unikt koncept som funnits i bokformat i flera år, men vi märkte med Crew Guide appen vilket otroligt intresse det finns för att ha tipsen mer tillgängliga i sin egna Smart Phones. Våra kunder gillar konceptet och redan nu har över 50 000 laddat ner guiden för New York så det är extra kul att Apple har värderat den som en av de bästa rese-apparna i Skandinavien under 2011, säger Christina Ericsson, Projektledare för SAS Crew Guide.

–          Guiderna som släpps beror på vilka tips som SAS crew skickar in samt vilka önskemål som våra kunder har. Om våra kunder önskar tips på vissa destinationer eller teman, t ex golf, så uppmanar vi vår crew att komma med tips på dessa destinationer eller teman, säger Christina Ericsson.

SAS Crew Guide appen är gratis att ladda ner via iTunes, (http://itunes.apple.com/se/app/sas-crew-guide/id427072710?mt=8), Android Market  (https://market.android.com/details?id=com.sascrewguide) eller SAS Crew Guide på www.flysas.com/crewguide.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige
SAS
Telefon: 070 997 4065
Email: Malin.selander@sas.se
www.facebook.com/sas
http://twitter.com/sas SAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 26 partners erbjuda över 1000 resmål världen över i 175 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news