Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS-konserni vahvistaa pitkän aikavälin asemaansa Suomen markkinoilla

June 17, 2011 11:02

– Blue1 poistaa Avro-koneet käytöstä ja keskittyy pohjoismaiden välisiin reitteihin.Vahvistaakseen SAS-konsernin pitkän aikavälin asemaa Suomessa ja parantaakseen Blue1:n kannattavuutta SAS-konserni on tänään päättänyt poistaa jäljellä olevat viisi Avro RJ-85-lentokonetta keskittäen laivaston Boeing 717-koneisiin. Avro-laivaston poistaminen alkaa elokuussa 2011 ja sen seurauksena Blue1 vähentää enintään 85 henkilöä.

Painopisteen siirtäminen Suomen markkinoihin aiheuttaa joidenkin Euroopan reittien lopettamisen. Kotimaan ja Skandinavian reiteille on myös tulossa kapasiteettimuutoksia ja syksyllä avataan Tampere-Kööpenhamina-reitti.

John Dueholm, SAS:n varatoimitusjohtaja toteaa: ”Uskomme voimakkaasti tämän olevan oikea askel Blue1:lle vahvistamaan sen asemaa pohjoismaisilla markkinoilla. Laivaston keventäminen on samassa linjassa SAS-konsernin tavoitteen kanssa: yksinkertaistaa ja harmonisoida kotiasemien laivastot. On myös yhdenmukaista SAS:n ydinstrategian kanssa keskittyä pohjoismaiden kotimarkkina-alueellemme.”

Lisätietoja:
Tom Christides, viestintäjohtaja, Blue1, p. 040 7523131  

Latest news