Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lancerer ungdomspriser til Europa

May 13, 2011 11:47

De nye ungdomsbilletter gælder på alle SAS europæiske destinationer og kan bestilles op til et år i forvejen til priser fra 395 kroner. Billetterne kan enten købes som enkeltbillet eller som en kombineret tur/retur billet.Last minute-billetterne (http://www.sas.dk/ungdom) koster fra 345 kroner for rejser inden for Europa. Billetterne kan bookes helt op til dagen før afrejse via www.sas.dk (http://www.sas.dk/) og gælder kun enkelt billetter Det betyder, at unge nu kan købe både ungdomsbilletter (http://www.sas.dk/ungdom) og last minute-billetter til alle SAS’ europæiske destinationer. For både ungdomsbilletter og last minute-billetter gælder, som altid ved rejser med SAS, at du kan medbringe et styk gratis check-in-bagage, frit valg af sæde, optjene EuroBonus-point og checke ind 22 timer før afrejsen.

“Vi har tidligere tilbudt forskellige ungdomspriser på vores indenrigsruter, men på grund af efterspørgslen udvider vi det nu til alle vores europæiske destinationer. Det betyder, at unge enten kan bestille et år i forvejen eller så sent som kun nogle få timer før, hvis de vælger last minute-billetter,” siger Per Møller Jensen, Vice President brand, marketing og EuroBonus, SAS.

Ud over de nye ungdomspriser lancerer SAS desuden en social medie-kampagne – SAS Rising Stars – i midten af maj, hvor unge kan konkurrere om at vinde op til 1 million EuroBonus point. 1 million EuroBonus point kan eksempelvis bruges til 16 tur/retur flybilletter til New York, eller 33 rundrejser til destinationer som London, Paris og Amsterdam. For at få flere informationer om SAS Rising Stars og for at blive tilmeldt allerede nu, besøg www.sas.dk/ungdom (http://www.sas.dk/ungdom).

For at få flere informationer kontakt:

Per Møller Jensen
VP brand, marketing og EuroBonus
Telefon: +45 3232 3290  

Latest news