Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lanserar ungdomspriser till Europa

May 13, 2011 10:47

SAS har lanserat två nyheter riktade till ungdomar under 26 år: bokningsbara ungdomsbiljetter till alla europeiska destinationer, samt möjligheten att köpa sista minuten-biljetter till hela Europa.De nya ungdomsbiljetterna (http://www.sas.se/ungdom) kan bokas upp till ett år i förväg, med priser från 570 kronor för resa inom Sverige och från 595 för resa inom Europa. Dessa kan bokas både som envägsbiljett eller som en kombinerad tur och retur. Sista minuten-biljetterna (http://www.sas.se/ungdom) kostar från 470 kronor för resa inom Sverige och från 395 kronor för resa inom Europa. De bokas dagen innan avresa via www.sas.se (http://www.sas.se) och är envägsbiljetter. Detta innebär att ungdomar kan köpa både ungdomsbiljetter och sista minuten-biljetter till SAS samtliga destinationer inom Skandinavien och i Europa. Ungdomar som köper biljetterna erbjuds, som alltid på SAS, ett gratis incheckat bagage, fritt val av säte och möjligheten att checka in 22 timmar före avgång.

–       Vi har erbjudit diverse ungdomspriser på inrikes tidigare, men på grund av ökad efterfrågan utökar vi nu detta till alla våra europeiska destinationer. Det innebär att ungdomar antingen kan boka ett år i förväg, eller så sent som bara några timmar i förväg om de väljer sista minuten ungdom, säger Annelie Nässén, Vice President Leisure i SAS.

Förutom de nya ungdomspriserna kommer SAS även att lansera en social media-kampanj, SAS Rising Stars, i mitten av maj där ungdomar kan tävla om att vinna upp till en miljon EuroBonus poäng. En miljon EuroBonus poäng kan exempelvis användas till 16 tur och retur flighter till New York, eller 33 rundresor till destinationer som London, Paris och Amsterdam. För mer information om SAS Rising Stars och för att anmäla sig redan nu, gå till www.sas.se/ungdom (http://www.sas.se/ungdom).

För ytterligare information, kontakta:
Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4065  

Latest news