Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ökar kapacitet under julhelgen

December 5, 2011 10:00

Med mindre än en månad kvar till julafton konstaterar SAS att det är rusning efter flygbiljetter inför julen i år. Julafton ligger på en lördag och för att säkra en flygbiljett under julen rekommenderar flygbolaget att boka nu, innan biljetterna tar slut-       Som Europas punktligaste flygbolag vill vi säkra att alla våra kunder kommer fram i tid för julfirande. Vi har redan nu ökat upp frekvenser och satt in större flygplan på många av våra resmål under julen och trots detta så börjar de mest populära avgångarna bli fullbokade. Det är verkligen hög tid att boka julbiljetten nu om man vill vara säker på att få en plats, säger Peter Nilsson Inrikeschef på SAS (http://www.sas.se).

Den 22 och 23 december är de mest populära resdagarna under julen. Störst tryck är det på flygbiljetter till och från Norrland samt Göteborg (http://www.sas.se/sv/resmal/Goteborg/flyg/?WT.mc_id=X6153) och Malmö (http://www.sas.se/resmal/malmo/flyg/). Populära resdagar under mellandagarna innan nyårsafton är den 26 och 27 december.

För ytterligare information, kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige
SAS
Telefon: 070 997 4065
Email: Malin.selander@sas.se (Malin.selander@sas.se) SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). För mer information, besök www.sas.se (http://www.sas.se/).

Latest news