Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Smart Pass introduseres i hele Skandinavia

June 14, 2011 10:00

SAS mest frekvente reisende i Ålesund har gjennom vinteren 2011 testet SAS Smart Pass og nå velger SAS, som et av de første flyselskapene i verden, å introdusere sitt nye produkt i hele Skandinavia. SAS Smart Pass er en av SAS mange produkter som skal forenkle, effektivisere og spare tid for passasjerene våre.

SAS Smart Pass bygger på det nyeste innen mobile tjenester, NFC (Near Field Communication) Dette er en trådløs kommunikasjonsteknikk og inneholder en sender som aktiveres når den kommer inntil en leser. Leseren vil finnes på alle flyplassens berøringspunkter; Self Service-automatene, Security, Fast Track, Lounger, Tax Free-butikker og ved ombordstigning. SAS Smart Pass klistres enkelt på mobiltelefonen og holdes opp mot leseren for å passere. Dette gir et raskt og smidig flyt gjennom hele flyplassen. 

– Kundeundersøkelser viser at kundene våre virkelig setter pris på våre mobile tjenester. Vi ser at mobilen og NFC er fremtiden, og vi er stolte over å kunne tilby denne smarte løsningen til våre mest lojale kunder. På denne måten kan vi effektivisere reisen deres ytterligere. Den vellykkede testen av SAS Smart Pass viser også at våre kunder er meget fornøyde med produktet og at SAS er på rett vei, sier Lena Rökaas, sjef for produkt og kundeservice i SAS.

SAS Smart Pass kommer til å være tilgjengelig for alle EuroBonus Gullmedlemmer og utrullingen skjer kontinuerlig på samtlige destinasjoner i Skandinavia mer start i september 2011.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11www.twitter.com/SAS (http://www.twitter.com/SAS) og www.facebook.com/SASSAS (http://www.facebook.com/SAS)

Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2009 transporterte SAS ca 22 millioner passasjerer med en flåte på 177 fly til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737, som til sammen gjør ca 360 avganger daglig. SAS i Norge transporterte i 2009 ca 10 millioner passasjerer.

Latest news