Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Smart Pass lanceres i hele Skandinavien

June 14, 2011 10:00

Fra september 2011 lancerer SAS, som det første flyselskab i verden, SAS Smart Pass til SAS kunder i alle skandinaviske lufthavne. SAS Smart Pass er en mobilløsning, som gør rejsen gennem lufthavnen mere enkel og effektiv og giver et hurtigt og smidigt flow igennem lufthavnen.I starten af året har en gruppe SAS kunder i Danmark, Sverige og Norge været med til at teste SAS Smart Pass – i Danmark i Aalborg lufthavn. Nu er SAS klar til at lancere produktet i hele Skandinavien.

”Vi arbejder konstant på at give vores kunder muligheden for at bruge deres tid bedst muligt sammen med os, blandt ved at gøre rejsen så bekvem og nem som overhovedet muligt. Vores kunder sætter stor pris på vores mobile tjenester. Derfor er vi stolte af at være et af de første flyselskaber i verden, der tilbyder denne smarte løsning,” siger Per Møller Jensen, direktør for Brand, Marketing og EuroBonus i SAS.

SAS Smart Pass bygger på den moderne mobilteknologi kaldet NFC (Near Field Communications), som er en trådløs kommunikationsteknik, i form af en chip, der sættes på mobiltelefonen. Chippen indeholder en sender, der aktiveres når, den kommer i nærheden af en læser. Læseren til SAS Smart Pass vil være placeret på Self Service automaterne, ved Security, Fast Track, i SAS Lounger, Tax free shops og ved ombordstigning.

SAS Smart Pass kan bruges af alle Eurobonus Guld-medlemmer og lanceringen sker kontinuerligt på samtlige destinationer i Skandinavien fra september 2011.

For yderligere information kontakt:

Per Møller Jensen

VP Brand, Marketing og EuroBonus i SAS
Telefon: +45 3232 3290  

Latest news