Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS vinder Fast Travel Award

June 23, 2011 15:26

Som det første flyselskab i verden har SAS (http://www.sas.dk/da/) fået prisen – Fast Travel Award. Strategisk samarbejde mellem SAS og Københavns Lufthavne har banet vejen for prisen.Fast Travel Award (http://www.iata.org/whatwedo/stb/newsletter/Pages/sas-fast-travel.aspx) uddeles af den internationale luftfartsbranche, IATA, og er en anerkendelse af de mange initiativer, SAS har sat i værk for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for passagerne at komme igennem lufthavnen.

SAS (http://www.sas.dk/da/) er et af verdens førende luftfartsselskaber, når det handler om at tilbyde en komplet kæde af self service-løsninger, som gør kundens rejse gennem lufthavnen hurtig, enkel og smidig.

Passagerer, der rejser med SAS, kan selv tjekke ind (http://www.sas.dk/da/Misc_Container_Page/Service_Links_Container/Check-in/) enten via automat, mobilen eller internettet, lave en ombooking, stå for dokumentkontrol, registrere sig ved boarding og rapportere eventuel forsinket bagage. SAS opfylder dermed alle IATA’s krav om at give flypassagerer flere muligheder (http://www.sas.dk/da/Alt-om-rejsen/) for selvbetjening på rejsen.

”Vi er meget glade for at få denne pris. Den bekræfter, at vi er ledende indenfor flybranchen, når det gælder IT-løsninger, som sparer tid for kunden. Vi ved, at tid er en vigtig faktor for vores kunder. Derfor har vi konstant fokus på at finde løsninger, som gør rejsen mere enkel,” siger Per Møller Jensen, Vice President Brand, Marketing og EuroBonus.

Samtidig er prisen et stort skulderklap til det strategiske samarbejde mellem Københavns Lufthavne og SAS. Det er Københavns Lufthavn, der har leveret nogle af de selvbetjeningsløsninger, der gør SAS til det eneste luftfartsselskab i verden, der opfylder alle fem IATA-kriterier.

”Vores passagerundersøgelser viser, at passagerer, der benytter selvbetjening, er mere tilfredse end andre, og derfor arbejder vi løbende på at tilbyde flyselskaberne en række selvbetjeningsløsninger, der letter passagerernes vej gennem lufthavnen,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

”Uden en fælles vision og et godt og effektivt samarbejde med Københavns Lufthavne indenfor vores strategiske partnerskab, havde dette ikke været muligt. Vi er i fællesskab lykkes med at skabe løsninger, som vi ved passagererne er glade for,” siger Per Møller Jensen.

Det er første gang den internationale luftfartsbranche IATA (http://www.iata.org/Pages/default.aspx) uddeler Fast Travel Award.

Yderligere oplysninger:

Per Møller Jensen, Vice President Brand, Marketing og EuroBonus i SAS, +45 32 32 32 90.  

Latest news