Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Suksess for SAS Crew Guide app for iPhone og Android

May 2, 2011 13:35

 Det populære SAS Crew Guide konseptet, hvor  SAS’ flygende personale deler sine unike tips til reisedestinasjoner over hele verden, har nå blitt lansert som applikasjon for både iPhone og Android. Appen har allerede blitt en stor suksess med nesten 20 000 nedlastninger, og Apple har løftet den fram som App of the Week.

Den første destinasjonsguiden var for New York, og neste måned slippes Skandinavia-guiden. De inneholder unike tips for aktiviteter, restauranter, barer og butikker som alle har noe mer enn hva man normalt finner i de ordinære turistbøkene.  

– SAS Crew Guide er en vellykket og anerkjent reisehåndbok som vi har gitt ut i sju år på rad. Flere av våre flygende medarbeidere har besøkt eksempelvis New York et hundretalls ganger gjennom årene, så det er flott at også alle oss andre får tips om spesielle ting som vi ellers aldri ville fått muligheten til å oppleve, sier Christina Ericsson, sjef for onlinekommunikasjon i SAS.

SAS Crew Guide appen kan lastes ned gratis via iTunes, (http://itunes.apple.com/se/app/sas-crew-guide/id427072710?mt=8) Android market (https://market.android.com/details?id=com.sascrewguide) eller fra SAS Crew Guide-siden på www.flysas.com/CrewGuide (http://www.flysas.com/CrewGuide). 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11 

www.twitter.com/SAS (http://www.twitter.com/SAS) og www.facebook.com/SAS (http://www.facebook.com/SAS)

SAS Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2010 transporterte SAS 22 millioner passasjerer, og ble kåret til Europas mest punktlige flyselskap for andre året på rad. SAS har en flåte på 159 fly, som flyr til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. 

Latest news