Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åpner rute til Tel Aviv

March 29, 2012 11:00

Fra 4. juni starter SAS direkteflygninger fra København til Tel Aviv. København-Tel Aviv er en av 28 nye ruter som SAS åpner i 2012, fullt i tråd med SAS’ strategi om å styrke tilbudene til både forretnings- og fritidsreisende.-Vi opplever en stigende etterspørsel på ruter til og fra Midtøsten. Derfor er vi glade for at vi nå kan tilby våre kunder mulighet til fly direkte til Tel Aviv året rundt til konkurransedyktige priser. Tel Aviv ligger ved Middelhavet, og er Israels finansielle og kommersielle sentrum med god økonomisk vekst. Samtidig er byen full av kulturelle tilbud, flotte strender og enestående arkitektur, sier Per Møller Jensen, Vice President, Brand, Marketing og EuroBonus.
SAS flyr fra København til Tel Aviv hver mandag fra 4. juni, men allerede i juli utvider SAS kapasiteten med ytterligere én avgang på torsdager, og fra den 28. oktober kan vi tilby tre ukentlige avganger.

-Det er ingen tvil om at en direkterute til og fra Tel Aviv også vil trekker turister og forretningsfolk fra regionen til Skandinavia. Vi ser frem til å starte ruten, og gleder oss til å kunne ønsker våre kunder velkommen om bord, sier Per Møller Jensen.

Billettene til og fra Tel Aviv legges ut til salg torsdag 29. mars. SAS flyr til Ben Gurion-flyplassen, som ligger knappe 15 kilometer sørøst for Tel Aviv, og flyr ruten med Airbus A319 med plass til 141 passasjerer, eller Airbus A321 med plass til 198.

Tidtabell (lokaltider):

Mandag:
Avgang København (CPH) 13:15, ankomst Tel Aviv (TLV) 18:40
Avgang Tel Aviv (TLV) 19:40, ankomst København (CPH) 23:20

Torsdag:
Avgang København (CPH) 14:15, ankomst Tel Aviv (TLV) 19:40
Avgang Tel Aviv (TLV) 20:40, ankomst København (CPH) 00:20 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef i Norge
Telefon: 95719211
E-mail: knut-morten.johansen@sas.noSAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser til populære destinasjoner som London (http://www.sas.no/reise/london/fly/), Amsterdam (http://www.sas.no/reise/amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.no/reise/paris/fly/). SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news