Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS er Årets Stjernevaremerke

February 3, 2012 09:45

SAS er kåret til Årets svenske Stjernevaremerke 2011 i den årlige undersøkelsen gjennomført av YouGov og Indikat. Utmerkelsen gis på grunnlag av at SAS var det varemerket av samtlige 250 undersøkte som økte mest i styrke fra 2010 til 2011. SAS sammenlagte Brand Index steg med 3,6 enheter fra 25,0 til 28,6. Dette er 2,5 enheter mer enn varemerket som tok andreplassen.SAS (http://www.sas.se) varemerkeløfte oppsummeres i “Service And Simplicity” og er en ledestjerne både internt og eksternt. Flyselskapet jobber med konstant fokus på respekt for andre menneskers tid og det å gjøre reisen så enkel og strømlinjeformet som mulig.

— Vi har over en lang periode jobbet med verdier som tid og pris som sentrale begreper for vårt varemerke SAS. Det handler selvsagt både om å kommunisere våre kundefordeler og på å levere disse. Vi er Europas mest punktlige flyselskap (http://se.yhp.waymaker.net/sasgroup/release.asp?id=240931) for tredje år på rad, og vi tilbyr en mengde tidsbesparende løsninger som FastTrack (http://www.sas.no/Alt-om-reisen/For-reisen/Fast-Track/) og gratis SMS- og internett check-in (http://www.sas.no/Alt-om-reisen/For-reisen/Innsjekk/) på alle våre ruter i hele vårt rutenett. Alt dette gjør oss veldig attraktive for alle som setter pris på sin egen tid. At prisene våre dessuten er ærlige og tydelige (http://www.sas.no/Alt-om-reisen/Alltid-hos-SAS/) gjør at kundene er fornøyde med oss, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

De siste årene har selskapets kundetilfredshet økt markant, og andre kvartal 2011 målte kundetilfredsheten det høyeste nivå på elleve år.

— Det er en fantastisk bekreftelse på at det langsiktige varemerkearbeidet vi holder på med virkelig legges merke til og settes pris på, sier Niklas Angergård, VP Brand and Global Marketing, SAS. — Vi merker at vårt fokus på verdier i form av tid og pris blir mer og mer attraktivt i takt med at mennesker og bedrifter verdsetter tid stadig høyere.

Stjernevaremerket utnevnes av YouGov og Indikat som overvåker de 25 sterkeste og mest betydningsfulle forbrukervaremerkene på det svenske markedet. YouGov Brand Index måler daglig varemerkenes styrke i henhold til internasjonal standard.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Knut Morten Johansen
Presseansvarlig/Informasjonssjef Norge
SAS
Telefon: 95719211
E-mail: knut-morten.johansen@sas.no SAS er Skandinavias ledende flyselskap med daglige flyreiser til populære destinasjoner som London (http://www.sas.no/reise/london/fly/), Amsterdam (http://www.sas.no/reise/amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.no/reise/paris/fly/). SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 26 partnere tilby over 1000 reisemål (http://www.sas.no/reise/) i over 175 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no.

Latest news