Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Singapore Airlines i tættere partnerskab

January 12, 2012 10:55

SAS (http://www.sas.dk/?vst=true) og Singapore Airlines har underskrevet et Memorandum of Understanding. Målet er at indgå en joint venture-aftale om at øge frekvenserne mellem København og Singapore og en fælles direkte rute mellem Stockholm og Singapore. Aftalen ligger til godkendelse hos myndighederne i Singapore, og omfatter koordinering af flyruter og fælles salgsaktiviteter.Singapore Airlines har på nuværende tidspunkt tre ugentlige flyvninger mellem København og Singapore. Det forventes at partnerskabet vil føre til bedre tilbud mellem Skandinavien og Singapore og, afhængigt af markedet, bane vejen for en ny rute mellem Stockholm og Singapore opereret af Singapore Airlines. I dag er der ingen direkte flyvninger mellem de to byer.

”På grund af øget efterspørgsel efter rejser til Sydøstasien er vi meget glade for at indgå partnerskab med Singapore Airlines for at kunne lancere en ny direkte rute mellem Stockholm og Singapore. Vi vil også, takket være dette partnerskab, kunne tilbyde både forretnings- og ferie-/fritidsrejsende passagerer et stort antal forbindelser videre på tværs af Sydøstasien,” siger Robin Kamark, kommerciel direktør i SAS.

 

For yderligere information kontakt venligst:
Anders Lindström, PR direktør i SAS:   +46 70 997 3394; anders.lindstrom@sas.se SAS er Skandinaviens største flyselskab med daglige flyvninger til destinationer i Skandinavien, Europa, USA og Asien. SAS er medlem af Star Alliance (http://www.staralliance.com/en/) ™ og sammen med vores 26 partnere flyver vi til over 1000 destinationer i 175 lande. For mere information, besøg http://www.sas.dk

Latest news