Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS slår försäljningsrekord

September 11, 2012 13:41

Den 28 augusti avslutades SAS senaste kampanj för 1 000 000 billiga resor på www.sas.se. Med ett helt nytt kampanjmanér var förväntningarna högt ställda och målen överträffades med hela fem rekord under kampanjperioden. Exempelvis överträffades besöksmålet med en kvarts miljon fler besökare på sas.se och omsättningsmålet överträffades med 26%, bara i den säljkanalen.-       Vi ser en tydlig trend att kunderna väljer SAS före lågserviceflygbolagen. Kunderna uppskattar våra smidiga tjänster som att checka in på mobil eller sajt, välja sittplats gratis, att checka in en väska ingår i biljettpriset och skandinavisk trygghet och service. Tidigare kundupplevelser där man måste betala för sådant som rimligen borde ingå när man flyger, har gjort att fler och fler väljer SAS. Januari – augusti 2012 hade SAS över 600 000 fler resenärer än samma period 2011, säger Ulf Hermansson Samell, marknadschef på SAS i Sverige.

Sommarens väder har gjort att många har valt att spara semesterdagar och en effekt av det är att rekordmånga redan har bokat flygresor långt fram i tiden. SAS nyheter San Francisco (http://www.sas.se/resmal/san-francisco/flyg/) och Gran Canaria är mycket populära och storsäljaren London (http://www.sas.se/resmal/london/flyg/) har fått en skjuts av sommaren stora idrottshändelser och är populärare än någonsin. Fotbollsprofiler lockar flygresenärer till ut i Europa, bland annat till Paris. Den starka kronan tror SAS också bidrar till den efterfrågan på att flyga till och från Sverige.

–       Vi hoppas att vi är en klar kandidat att vinna årets 100-wattare i konsumentkategorin. Att se dessa ökningar från våra redan höga nivåer av försäljning och dessutom slå de högt uppställda målen gör att medtävlarna får det tufft. Crossmedia-mässigt är det troligen bland det bästa som har gjorts i Sverige. säger Ulf Hermansson Samell, mycket stolt och glad marknadschef på SAS.

SAS senaste kampanj för 1 000 000 billiga biljetter var mellan den 14-28 augusti.

För ytterligare information, kontakta:

Ulf Hermansson Samell
Marknadschef, Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4040
E-mail: ulf.hermansson-samell@sas.seSAS är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). För mer information, besök www.sas.se.

Latest news