Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: To nye ruter til Østeuropa

March 22, 2012 09:54

SAS fortsætter satsningen på direkte ruter fra Købehavn til nye destinationer i Østeuropa og åbner nu direkte forbindelse fra Købehavn og til Katowice i Polen og til Kaliningrad i Rusland. SAS’ kunder efterspørger flere direkte ruter til Østeuropa, og derfor øger selskabet antallet af afgange og indsætter større fly på flere destinationer.- I SAS betragter vi regionen som vores udvidede hjemmemarked. Både Polen, Baltikum og Rusland er i vækst og giver allerede i dag en masse trafik til vores hubs, siger rutechef Morten Malmros, SAS Network. – Når vi den 26. marts åbner ruten til Katowice i Polen vil det især være populært hos forretningsrejsende, men Polen byder også på spa-oplevelser og historiske seværdigheder.

Mere end 110 ugentlige afgange

I tillæg til at gøre rejsen enklere for passagerne med mange direkte ruter til Østeuropa, forventer SAS, at mange turister og forretningsrejsende vil besøge Danmark. SAS har nu 112 ugentlige afgange fra København til 10 forskellige destinationer i Polen, Baltikum og Rusland.

– Sammen med flere destinationer øger vi også vores ugentlige afgange til regionen. Fx har SAS nu tre daglige afgange til Poznan i Polen, hvor SAS de seneste år har haft en daglig. Samtidig sætter vi også større fly ind på mange af vores afgange, så vi kan have flere passagerer med, siger Morten Malmros.

Den nye rute til Katowice i Polen åbner fra og med mandag 26. marts, og SAS flyver til Kaliningrad fra og med søndag den 25. marts.

Åbningen af Katowice markeres med et arrangement i Københavns Lufthavn den 26. marts kl. 11.30, som er åbent for pressen. Lufthavnen serverer ruteåbningskage, og SAS’ marketingchef Robin Kristensen holder i samme forbindelse en kort åbningstale og klipper den røde snor.

For yderligere information kontakt venligst:
SAS’ presseafdeling på telefon 32 32 31 35

   

Latest news