Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Aftale på 910 millioner SEK mellem SAS og Apollo

November 20, 2013 08:00

SAS og Apollo fortsætter sit lange samarbejde og har igen indgået aftale om sommersæsonen. Aftalen gælder for 2014 og indebærer, at SAS flyver Apollos kunder fra 17 forskellige steder i Sverige, Norge og Danmark. Værdien af aftalen er 910 MSEK.Apollo har valgt SAS som flyselskab, den største eksterne samarbejdspartner ud over Apollos eget flyselskab Novair. I forbindelse med indgåelse af aftalen har Apollo især lagt vægt på, at SAS har en fleksibel flåde med både store og små fly, som gør det muligt også at flyve fra mindre regionale lufthavne, samt trygge og pålidelige flyvninger med høj punktlighed.

– Vi er enormt stolte over, at Apollo endnu engang har valgt os som partner. Takket være vores flåde, kan Apollo tilbyde kunderne direkte afgange fra mange skandinaviske destinationer. Vi ser frem til at sige velkommen til Apollos kunder ombord hos SAS, siger vice president Annelie Nässen, Global Agent Sales, SAS.

– Vi har samarbejdet med SAS i mange år. Det giver os fleksibilitet også at anvende et eksternt flyselskab i tillæg til vores eget Novair. Det viser sig at være særligt vigtigt i turbulente tider, hvor vores samarbejde med SAS giver os mulighed for hurtigt at omdirigere kapacitet. Senest flyttede vi kapacitet fra Egypten til nye rejsemål som fx Marokko, siger administrerende direktør Mats Dahlquist, Kuoni Nordic.

Med SAS-samarbejdet kan Apollo tilbyde sommerrejser fra 17 forskellige steder i Sverige, Norge og Danmark til mere end 20 destinationer i hele verden. I Danmark flyver Apollo og SAS fra København, Aalborg og Billund.

Latest news