Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Avtal på 910 miljoner mellan SAS och Apollo

November 20, 2013 08:00

Nu står det klart att SAS och Apollo fortsätter sitt mångåriga samarbete. Apollo har valt SAS som deras största externa flygsamarbetspartner utöver det egna flygbolaget Novair. Att SAS erbjuder en flexibel flotta och att de har en trygg och pålitlig produktion med bra punktlighet var viktiga faktorer för Apollo under upphandlingen.

 – Vi är oerhört stolta över att Apollo än en gång har valt oss som partner. Tack vare vår flotta kan Apollo erbjuda sina kunder direktflyg från flera skandinaviska destinationer. Vi ser fram emot att välkomna deras kunder ombord hos oss på SAS, säger Annelie Nässén, VP Global Agent Sales, SAS.

– Vi har samarbetat med SAS i många ��r. Den flexibilitet det ger oss att, utöver vårt eget flygbolag Novair, använda externa flygbolag visar sig vara viktig inte minst i turbulenta tider. Vårt samarbete med SAS ger oss möjligheter att snabbt styra om kapacitet. Det senaste exemplet är den förflyttning av kapacitet från Egypten till nya resmål så som Marocko som vi just genomfört, säger Mats Dahlquist CEO för Kuoni Nordic.

Tack vare samarbetet kan Apollo erbjuda sommaravgångar från 17 olika orter i Sverige, Norge och Danmark till över 20 destinationer ute i världen. De svenska avreseorterna är Stockholm, Göteborg och Malmö.

Latest news