Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS förenklar resandet - Introducerar SAS Go och SAS Plus

March 22, 2013 07:00

I november förra året lanserade vi en ny offensiv plan, 4Excellence Next Generation(4XNG), för att säkra SAS framtid som ett konkurrenskraftigt företag för våra kunder. Verksamheten förändras nu genomgripande genom nya kollektivavtal med våra flygande medarbetare, centralisering och neddragning av den administrativa organisationen samt outsourcing och avyttring av verksamheter. Planen innebär även en förnyelse och utveckling av våra kunderbjudanden.

SAS introducerar två helt nya servicekoncept inom Skandinavien och Europa. SAS Go, för de kunder som vill ha mycket och SAS Plus, för de som vill ha mer. Det nya konceptet har utvecklats i nära samarbete med kunderna och innebär även ett nytt och förbättrat servicekoncept ombord.

–  Vi vill förenkla våra kunders resande. Som en del av det introducerar vi SAS Go och SAS Plus. För SAS betyder enkelhet att det du behöver ingår. Under utveckling av det nya konceptet har vi tagit utgångspunkt i våra kunders behov snarare än branschstandard, säger Rickard Gustafson, VD och koncernchef SAS.

I SAS Go ingår alltid en incheckad väska utan avgift, kaffe eller te ombord samt flera tidsbesparande tjänster som mobil-check in. I SAS plus ingår även två incheckade väskor utan avgift, SAS Fast Track, loungeaccess, måltid och dryck ombord och dubbla EuroBonus-poäng utöver de fördelar som SAS Go erbjuder.

Detta innebär även ett helt nytt servicekoncept ombord där den traditionella flygplansbrickan ersätts med ett Café med nya valmöjligheter som erbjuds samtliga kunder ombord.

SAS Go och SAS Plus introduceras i juni.

Läs mer: http://www.sas.se/allt-om-resan/ombord/nya-sas/För ytterligare information, kontakta:
Elisabeth Manzi
Presschef, SAS
Telefon: +46 70 997 4893
E-mail: Elisabeth.Manzi@sas.seSAS är Skandinaviens ledande flygbolag (http://www.sas.se/) med dagliga flygresor till destinationer (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance™ och kan tillsammans med 26 partners erbjuda över 1300 resmål världen över i 190 länder. För mer information, besök www.sas.se.

Latest news