Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Disneys samarbejde når nye højder med dekoreret fly

September 25, 2013 07:00

Som en del af SAS og Disneys nordiske samarbejde om den animerede familiefilm Flyvemaskiner har SAS folieret et af sine fly med karakterer fra filmen. Disneys Flyvemaskiner har Danmarkspremiere torsdag, d. 26. september, men det dekorerede fly er allerede i trafik nu og flyver med Disney motiverne frem til midten af maj 2014.I forbindelse med lanceringen af den nye animerede film Flyvemaskiner samarbejder Disney med SAS i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udover at SAS synliggøres på forskellig vis i forbindelse med lanceringen af filmen på jorden, kommer karaktererne Dusty, El Chupacabra og Rochelle op i luften med SAS på en Boeing 737-800.

– I samarbejdet med Disney kan vi tilbyde noget ud over det sædvanlige til vores kunder, og udsmykningen af et fly med Disneys karakterer er en ganske stor begivenhed. Vi håber, at mange får mulighed for at se flyet og selvfølgelig rejse med det, siger Stefan Hedelius, strategi- og markedschef hos SAS.

Sammen med motiverne på flykroppen kan passagererne nyde de sædvanlige fordele, som hører til en SAS-rejse for børn og børnefamilier, såsom børnerabatter på de fleste SAS billetter, legetøj og spil ombord samt rejser med ledsager for børn mellem 5-12 år, som rejser alene.

– Disney og SAS deler engagementet i familiemålgruppen og ambitionen om at skabe positive oplevelser for de, som anvender vores produkter. Med tanke på filmens tema er det lidt ekstra sjovt, at denne usædvanlige platform er en del af kommunikationen, siger Anna Glanmark, markedsdirektør, The Walt Disney Company Nordic.

18,5 x 4,4 meter decal
Ved folieringen blev 15-16 paneler af folie placeret på hver side af flyets krop. Nu sidder hele 18,5 x 4,4 meter decal på begge sider af flyet.

Flyet, med registreringsnummer LN-RCY, flyver i hele SAS’ netværk i Skandinavien og Europa og kan følges via Flightradar24 (http://www.flightradar24.com/#60,15/6?&_suid=13799346309870514521485380854).

Pressemøde
I oktober byder SAS og Disney til pressemøde i Oslo med blandt andet en fremvisning af det folierede fly. Mere information kommer om kort tid.

Læs mere om samarbejdet og det folierede fly på www.flysas.com/SAS-and-Disney.

For yderligere information, kontakt:
SAS’ pressetjeneste på 3232 3135

Om Disney Flygplan
Fra skaberne af Biler kommer nu Disneys Flyvemaskiner, en fantastisk actionfyldt og eventyrlig, humorfyldt 3D tegnefilm for hele familien. Dusty (Dane Cook/Simon Stenspil) er en lille flyvemaskine, der lever af at sprøjte marker mod ukrudt. Han har en livslang drøm om at blive et højtflyvende racerfly, men der er et par udfordringer; dels er han ikke ligefrem bygget til fart og desuden er lider han altså af den ondeste højdeskræk. Så han søger hjælp hos den gamle flådejager, Skipper, der træner ham og får ham med i sin første indledende konkurrence. Det lykkes efter meget besvær for Dusty at komme med i verdens hårdeste jorden-rundt flyrace og hvis det overhovedet lykkes for ham at gennemføre, vil det være opfyldelsen af hans livsdrøm. Men farerne lurer bag hver en sky og han må kæmpe sig gennem mange eventyr før mållinjen endelig kan synes i det fjerne. Flyvemaskiner er instrueret af Klay Hall efter manuskript af Jeffrey M. Howard og er produceret af John Lasseter.

Disneys Flyvemaskiner har dansk biografpremiere den 26. september.SAS er Skandinaviens førende flyselskab (http://www.sas.dk/) med daglige afgange til populære destinationer som London (http://www.sas.dk/London/fly/), Amsterdam (http://www.sas.dk/Amsterdam/fly/) og Paris (http://www.sas.dk/Paris/fly/). SAS er medlem af Star Alliance (http://www.staralliance.com/en/) ™, og sammen med vores 26 partnere flyver vi til over 1300 destinationer på verdensplan i 190 lande. 

Latest news