Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Turkish Airlines i codeshare-samarbejde

April 17, 2013 08:00

Aftalen mellem de to Star Alliance partnere giver rejsende mellem Norden og Tyrkiet nye muligheder.Fra og med i dag kan SAS’ kunder booke Turkish Airlines rejser med et SK-flynummer på www.sas.dk (eller via rejsebureau) fra København, Aalborg og Billund til Istanbul og videre derfra til Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman og Izmir.

– Vi er rigtig glade for det nye codeshare-samarbejde. De sidste par år er både turismen og forretningsaktiviteterne mellem Norden og Tyrkiet steget, og det er derfor med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde vores kunder rejser til seks nye destinationer i Tyrkiet, siger kommerciel direktør Joakim Landholm, SAS.

Da både Turkish Airlines og SAS er partnere i Star Alliance, vil SAS’ kunder optjene EuroBonus-point på alle Turkish Airlines flyrejser fremover.

Turkish Airlines har tre daglige afgange mellem København og Istanbul og tre afgange om ugen mellem Istanbul og Aalborg og Billund. I alt er der ca. 80 afgange om ugen mellem Istanbul og Norden.

SAS øger samtidig udbuddet af destinationer fra Oslo, Stockholm, Helsingfors og Göteborg til Istanbul og derfra videre til Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman og Izmir.

Turkish Airlines vil lægge sit flynummer, TK, på mere end 20 destinationer i Norden, og således kan kunderne booke SAS-rejser til Norden på www.turkishairlines.com.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

SAS’ presseafdeling på telefon 32 32 31 35

Latest news