Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Turkish Airlines inngår code-share samarbeid

April 17, 2013 08:00

Fra og med i dag kan SAS’ kunder booke Turkish Airlines-flyvninger med SK flynummer på www.sas.no (eller via reisebyrå) fra København, Oslo, Stockholm, Gøteborg, Helsingfors, Aalborg og Billund til Istanbul og derfra videre til Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman og Izmr. I tillegg kommer Turkish Airlines til å sette sitt flynummer på over 20 destinasjoner i Skandinavia og Finland.

– Det er med stor glede vi nå kan annonsere dette nye code-share samarbeidet. Både handel og turisme mellom Skandinavia og Tyrkia har økt kraftig de siste årene. Det er derfor ekstra artig å kunne tilby våre kunder flyvninger til seks destinasjoner i Tyrkia, sier Joakim Landholm, kommersiell direktør i SAS.

SAS kunder kommer også til å opptjene EuroBonus-poeng på alle Turkish Airlines flyvninger ettersom begge selskapene er partnere i Star Alliance.

Turkish Airlines har tre daglige avganger til København og Stockholm, tolv avganger per uke til Oslo og Helsingfors, ti avganger per uke til Gøteborg og tre avganger per uke til Aalborg/Billund. Totalt ca 80 avganger per uke mellom Istanbul og Skandinavia/Finland.

For ytterligere informasjon,
vennligst kontakt

SAS Press office
+46 8 797 2944www.twitter.com/SAS og www.facebook.com/SASSAS

SAS er Skandinavias ledende flyselskap (http://www.sas.se/) med daglige avganger til destinasjoner (http://www.sas.se/resmal/) i Europa, USA og Asia. SAS er medlem av Star Alliance™ og kan sammen med 26  partnere tilby over 1300 reisemål verden over i 190 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no

Latest news