Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ökar på Vilnius

May 17, 2013 07:30

Med start den 19 augusti ökar SAS antalet flygningar mellan Arlanda och Vilnius. Detta betyder att SAS flyger upp till 12 rundturer mellan Arlanda och Vilnius varje vecka.Första april startade SAS en ny direktlinje mellan Arlanda och Vilnius (http://www.sas.se/resmal/Vilnius/flyg/) med avgångar alla dagar utom på lördagar. I augusti kommer nu SAS att addera ytterligare en flygning mellan de två destinationerna alla dagar utom söndagar.

–    Vår nya linje mellan Arlanda och Vilnius har blivit en succé. Våra kunder har dessutom efterfrågat en morgonavgång så vi är glada över att kunna möta deras behov genom att lägga till ännu en flygning, säger Joakim Landholm, Kommersiell chef, SAS.

Den nya flygningen kommer att avgå kl 8.35 från Arlanda med en retur från Vilnius kl 11.45 och är ett komplement till den befintliga eftermiddagsflygningen mellan de två destinationerna. SAS flyger dessutom upp till 3 rundturer dagligen mellan Köpenhamn och Vilnius. För mer information om SAS tidtabell se www.sas.se.

För ytterligare information, kontakta:

Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
Telefon: +46 70997 4065
E-mail: malin.selander@sas.seSAS är medlem i Star Alliance och är Skandinaviens ledande flygbolag med billigt flyg (http://www.sas.se/Billigt-flyg/) till resmål i Europa, USA och Asien. SAS erbjuder flest lågprisbiljetter (http://www.sas.se/) i Skandinavien, med flygpriser inom Skandinavien, SAS lågpriskalender (http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Lagpriskalender/?WT.ac=start_lagpriskalender) ger en smidig överblick på våra inrikesflyg (http://www.sas.se/Inrikesflyg/) och utrikesflyg (http://www.sas.se/Utrikesflyg/). För mer information, besök www.sas.se 

Latest news