Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Svenska staten väljer SAS på flygbolagets samtliga inrikesdestinationer

August 20, 2013 14:12

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet och Försvarsmakten har skrivit nya avtal med SAS. Det betyder att SAS återigen får förtroendet att flyga Svenska statens medarbetare på samtliga inrikeslinjer bolaget trafikerar, från Kiruna i norr till Malmö i söder.Kammarkollegiet som genomfört upphandling för statens alla myndigheter, verk, högskolor, universitet, museum och teatrar runt om i Sverige har valt SAS som avtalsleverantör på samtliga inrikesdestinationer som SAS trafikerar. SAS har även fått förtroendet av Försvarsmakten där SAS kommer att flyga försvarsmaktens medarbetare på 27 rutter. 

–       Vi är givetvis stolta över att återigen vara en av de aktörer som fått förtroendet att flyga Svenska Statens och Försvarsmaktens medarbetare. Vi har Sveriges bästa tidtabell och erbjuder prisvärda flygbiljetter som kommer gynna Svenska Staten, säger Elisabeth Milton, VP Global B2B Sales, SAS.

Avtalsperioden med Kammarkollegiet sträcker sig ett år med start 1 december 2013 och med en möjlighet till förlängning på max 36 månader. Avtalsperioden med Försvarsmakten sträcker sig från 1 oktober 2013 till 31 oktober 2014 med option på max ett år.

För ytterligare information, kontakta:
Malin Selander
Pressansvarig Sverige, SAS
SAS Pressjour 08-797 2944
E-mail: malin.selander@sas.se

Latest news