Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ekspansion: SAS øger til Asien og USA

July 1, 2015 05:00

SAS oplever øget efterspørgsel på rejser til Asien og USA og øger derfor antallet af afgange til syv fra København til Shanghai og til syv fra Stokcholm til Chicago. De tre nye afgange kommer som en del af SAS’ ekspansionsplan på langruteflåden, der også vil indebære åbning af helt nye oversøiske destinationer.

SAS har tidligere på året annonceret flere afgange fra København til San Francisco og fra Oslo og Stockholm til New York.

Nu præsenterer SAS yderligere tre ugentlige afgange – to ekstra til Shanghai og en ekstra til Chicago. Begge ruter bliver dermed betjent dagligt. Forbedringerne sker ved åbningen af vintertrafikprogrammet i slutningen af oktober og betyder, at SAS i vinteren 2015/16 tilbyder 108 ugentlige afgange mellem Skandinavien og USA og 50 ugentlige afgange mellem Skandinavien og Asien.

– Rejsende til og fra Skandinavien efterspørger en smidig rejse med en god tidstabel og mange afgange. Med disse nye afgange, fornyelsen af vores langrutefly og vores omfattende netværk har vi et utroligt stærkt rejsetilbud til USA og Asien, som vi kommer til at forstærke yderligere den kommende tid. Vi ser frem til at tilbyde kunderne nye rejsemuligheder og byde varmt velkommen ombord på både nye og nyindrette fly, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

SAS kunne i juni offentliggøre planer om at øge langruteflåden. Planerne muliggør i første omgang ekspansionen på Shanghai og Chicago, og de øvrige ekspansionsplaner kommer til at blive meldt ud så snart som muligt.

Fra København til Shanghai er de to nye afgange mandag og onsdag. De nye afgange fra Shanghai til København er tirsdag og torsdag.

Fra Stockholm til Chicago og retur er den nye afgang søndag.

Fra vinterprogrammet som begynder den 26. oktober 2015 flyver SAS dagligt på:

København – Shanghai
Stockholm – Chicago
Stockholm – New York
Oslo – New York
København – San Francisco

SAS har oversøiske flyvninger fra Skandinavien til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Beijing, Shanghai og Tokyo. I september 2015 åbner SAS en ny rute fra Stockholm til Hong Kong.

For yderligere information kontakt
SAS’ pressetjeneste på +45 32 32 31 35

Latest news