Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Premiere: SAS åbner solrute fra Aarhus

October 14, 2015 06:00

Når sommerprogrammet 2016 træder i kraft fra slutningen af marts, åbner SAS endnu en rute fra Aarhus, og giver i alt rejsende til og fra Danmark fem nye ruter til populære europæiske destinationer.

Til sommer fortsætter SAS med at udvide og styrke rutetilbuddet fra Danmarks anden største by Aarhus. SAS flyver i dag otte gange dagligt fra Aarhus til København, og den 25. oktober åbner SAS, som tidligere annonceret, en ny rute fra Aarhus til Stockholm med to daglige afgange. Begge ruter er fortrinsvist benyttet af forretningsrejsende, men i sommerhøjsæsonen kan rejsende også flyve med SAS fra Aarhus til den populære feriedestination Palma de Mallorca. Det er SAS’ første ruteflyvning til Sydeuropa fra Danmarks næststørste by.

Fra København åbner SAS også en ny sommerrute til Faro i Portugal. Ruten imødekommer en stor efterspørgsel fra de skandinaviske rejsende på ruter til Algarve-kysten.

– SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk flyselskab, og vi fortsætter hele tiden med at forbedre tilbuddet til vores kunder. Vi ved, at de frekvente rejsende også foretrækker SAS, når de rejser på ferie. Derfor åbner vi hver sommer nye ruter til populære feriedestinationer, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

Nye helårsruter
I tillæg til de to nye sæsonruter introducerer SAS også tre helårsruter til populære europæiske destinationer. Når sommerprogrammet begynder, kan SAS’ kunder se frem til nye helårsruter fra København til Reykjavik, Wien og Krakow.

Krakow og Wien er særligt populære feriedestinationer, mens Reykjavik både tiltrækker forretnings- og fritidsrejsende.

I alt åbner SAS otte nye ruter fra Skandinavien til europæiske destinationer i sommerprogrammet 2016. I tillæg lægger SAS en ekstra daglig afgang på ruten mellem Billund og Oslo og indsætter større fly på ruten mellem Billund og Stockholm. Dermed øger SAS antallet af sæder fra Billund med 50 procent.

SAS har for nyligt lanceret nye direkte helårsruter til USA i 2016: Fra Stockholm til Los Angeles, fra Oslo til Miami og fra København til Miami og Boston. Med de nye ruter til USA åbner SAS i alt 12 nye ruter fra skandinaviske lufthavne i 2016.

De nye ruter og ekstra afgange fra Skandinavien betyder, at SAS i sommersæsonen tilbyder næsten 600.000 flere sæder sammenlignet med sidste år.

Billetsalget til de nye sommerruter starter den 15. oktober

Tidstabeller
København-Wien
Afrejse fra København med SK695 mandag, tirsdag, fredag og søndag. I sommerhøjsæsonen afgang mandag og torsdag. Første afgang den 24. marts 2016.

København-Krakow
Afrejse fra København med SK1735 onsdag, fredag og søndag. Første afgang den 25. marts 2016

København-Reykjavik (Keflavik lufthavn)
Afrejse dagligt fra København med SK595. Første afgang 27. marts. 2016.

København-Faro
Afrejse fra København med SK2823 lørdag. Første afgang: 2. april 2016.

Aarhus-Palma de Mallorca
Afrejse fra Aarhus med SK1513 mandag. Første afgang 27. juni 2016.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news