Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS är affärsresenärernas val – vinner två priser på årets Business Travel Awards

February 10, 2015 17:03

I kväll utsågs vinnarna i Business Travel Awards – Customers’ Choice 2015. 3 000 svenska frekventa affärsresenärer och beslutsfattare korade SAS som vinnare i kategorierna ”Bästa flygbolag inrikes” och ”Bästa mobila reseapp”.

I kväll, den 10 februari, delade SBTA, Swedish Business Travel Association, och Resegeometri ut det årliga priset Business Travel Awards. 3 000 affärsresenärer och beslutsfattare på stora svenska företag har svarat på frågor för att utse årets vinnare.

SAS korades som vinnare i kategorin ”Bästa flygbolag inrikes”, mot konkurrenterna Malmö Aviation och Sverigeflyg, samt i kategorin ”Bästa mobila reseapp” mot SJ och Booking.com.

Annelie Nässén, Global Försäljningsdirektör på SAS, är stolt över utmärkelserna och ser dem som ett bevis på att SAS är ett flygbolag som gör livet enklare för frekventa resenärer.

–        Det är glädjande att just affärsresenärerna, en grupp som är frekventa resenärer, ser oss som den bästa leverantören av flyg inrikes och att vår app uppskattas som ett underlättande verktyg inför och under resan. De frekventa resenärerna har höga förväntningar och därför är vi extra stolta över dessa utmärkelser, säger Annelie Nässén, Global Försäljningsdirektör SAS.

SAS arbetar målinriktat med att ständigt utveckla erbjudandet för frekventa resenärer och de senaste åren har SAS genomfört betydande förändringar som förbättrar kundernas upplevelse. Allt ifrån införandet av det nya servicekonceptet inom Europa – SAS Go och SAS Plus – och utveckling av EuroBonus-programmet till fler Fast Tracks på inrikesdestinationer och uppgraderade lounger.

SAS utvecklar även många digitala lösningar som förenklar resandet. Den mobila appen, där resenärer kan hantera större delar av resan både inför och under resdagen, har laddats ner 1,3 miljoner gånger och har flera hundra tusen användare i månaden. I dag kan en resenär göra allt från att boka sitt flyg och hotell till att checka in och se vädret på sin destination.

Business Travel Awards delas ut i tio olika kategorier till de leverantörer som kundföretag och resenärer har gett högst betyg i undersökningen Business Brands 2015. Mer information om Business Travel Awards finns på: http://www.sbta.se/nyheter/anmal-dig-till-business-travel-awards-2015/

För mer information vänligen kontakta:

SAS Pressjour 08-797 2944

Latest news