Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS förnyar lounge och service på Landvetter

April 2, 2015 06:00

Under april påbörjar SAS utbyggnaden av sin lounge på Landvetters flygplats. Den nya loungen utökas med 120 kvm och erbjuder en helt ny interiör, nya arbetsmöjligheter och dessutom installeras toaletter i loungen vilket många besökare har efterfrågat. Detta betyder att SAS mest frekventa kunder får en bättre reseupplevelse när de reser både inrikes- och utrikesresor från Landvetter.

Den 415 kvm stora loungen som står klar i mitten av juni erbjuder en modern och komfortabel miljö där de resande kan jobba, ta del av förfriskningar, läsa tidningar och bara slappna av. Det finns också tillgång till mer privata arbetsrum som möjliggör för möten eller ostört arbete och runt om i loungen finns som alltid gott om eluttag, laddstationer och Wifi. I tillägg kommer SAS erbjuda en möjlighet till Travel Service i loungen via ett självbetjäningsområde där kunderna till exempel kan boka om sina biljetter. SAS öppnar också en dedikerad lekyta för deras yngsta loungebesökare, ett Kids Corner.

I samband med att loungen står klar kan SAS kunder även glädjas åt att SAS inrikesflygningar i huvudsak kommer avgå från gate 17. Den utgången ligger till fördel för kunderna då den både ligger nära säkerhetskontrollerna och nära den utbyggda loungen.

–          Göteborg är en viktig destination för oss och vi vill att våra kunder känner sig välkomna när de reser med oss från Landvetter. En uppgraderad lounge som erbjuder alla nödvändigheter och som dessutom ligger nära både säkerhetskontroller och gater gör att våra kunder får en mer effektiv resa när de reser med oss, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för affärs- och produktutveckling på SAS.

Senare i år kommer SAS även att uppgradera incheckningsområdet genom att etablera en tydlig SAS Service Point. Det betyder att SAS kunder kommer mötas av ett tydligt och mer dedikerat SAS-område när de kliver in på Landvetter där de kan ta del av incheckningsmöjligheter, service och olika erbjudanden. SAS har därmed snart fyra Service Points etablerade i Skandinavien; Göteborg och Malmö i Sverige och Bergen och Oslo i Norge.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

SAS Pressjour +46 8 797 29 44

Latest news