Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ger bäst service bland svenska flygbolag

April 16, 2015 06:05

SAS har i ServiceScore-galan 2015 röstats fram som det flygbolaget som ger bäst service till sina kunder. Resultatet bygger på reseupplevelser från över 3000 svenskar där SAS utsågs som vinnare före Malmö Aviation och Norwegian i samma kategori.

I onsdags kväll utsåg svenska resenärer SAS till det flygbolaget som ger bäst service i samband med att den årliga ServiceScore-galan gick av stapeln i Stockholm. SAS vann mot konkurrenterna Malmö Aviation och Norwegian inom kategorin ”Transporter i luften”.

-Vi är så stolta över den här utmärkelsen. Vi vill göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer och våra kunder ställer höga krav på att resan ska vara enkel och smidig även då oförutsedda händelser uppstår. Alla våra fantastiska medarbetare gör sitt yttersta för att möta kundernas höga förväntningar varje dag och detta pris är ett glädjande kvitto på att våra resenärer uppskattar vår service både före, under och efter en resa, säger Annelie Nässén, Global försäljningsdirektör SAS.

ServiceScore har kartlagt totalt 20 branscher och nomineringarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där över 3500 personer i åldrarna 18 – 79 år har svarat på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar. För mer information se här.

För mer information kontakta:

SAS Pressjour

08-7972944

Latest news