Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS och The You Way lanserar ny reseblogg tillsammans med Lovisa de Geer

April 20, 2015 05:53

SAS startar ett nytt samarbete med The You Ways resebloggare Lovisa de Geer.  Tillsammans presenterar de resebloggen Lovisa The Word Citizen där läsarna kan ta del av exklusiva tips från en sann resenär då Lovisa kommer delge berättelser om unika resmål och ge insidertips som ligger utöver det vanliga.

Den första april lanserade The You Way en ny reseblogg i samarbete med SAS – World Citizen. Bloggen finns tillgänglig på www.theyouway.com/ samt på SAS redaktionella hemsida www.scandinaviantraveler.se och drivs av Lovisa de Geer. I bloggen kommer Lovisa delge reportage från hennes bästa resmål världen över och avslöja många unika restips.

–          Vi vill erbjuda våra kunder läsning som inspirerar, ger kunskap och även lust till att resa och därför är vi väldigt glada över samarbetet med Lovisa de Geer. Lovisa har flera hundra resdagar per år och är en väletablerad reseprofil och vi är övertygade att många av våra kunder kommer uppskatta en så trevlig och inspirerande reseblogg, säger Stefan Hedelius, VP Brand & Marketing.

Samarbetet startade den 1 april och redan nu finns inlägg om lunchtips i New York, favoritdestinationer för resor med barn och förslag på hemliga klubbar i Paris.

För ytterligare information kontakta

SAS pressjour 085-797 2944

Latest news