Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ökar antalet avgångar till New York

May 15, 2015 12:00

New York är en av SAS populäraste destinationer med ett 20-tal avgångar från Skandinavien varje vecka. SAS ökar nu antalet avgångar och kommer flyga dagligen till New York från både Stockholm och Oslo med start i slutet av oktober 2015.

SAS flyger dagligen till New York från de skandinaviska huvudstäderna under sommarprogrammet men har tidigare under vinterprogrammet inte flugit varje dag från Stockholm och Oslo. Som följd av att ett flygbolag minskar sin trafik från Stockholm och Oslo till New York nästa vinter och att intresset för SAS erbjudande är stigande, väljer SAS att utöka till dagliga avgångar från slutet av oktober.

– Det finns en ökande efterfrågan från våra frekventa resenärer på både existerande och nya destinationer. Vår ökade satsning på New York är ett av initiativ vi gör, samtidigt som vi ser på andra spännande satsningar framöver, säger Eivind Roald, kommersiell direktör på SAS.

SAS gör under året om hela sin långdistansflotta och varje månad sätts ett omgjort plan i trafik med ny design, nya stolar, nytt underhållningssystem samt trådlöst internet.

– Våra omgjorda flygplan har tagits emot mycket väl av kunder och vi fortsätter i hög takt under året med att förnya vår långdistansflotta. I september får vi även in vår nya Airbus 330 Enhanced som är det första i raden av nya långdistansflyg de närmaste åren, säger Eivind Roald.

SAS har långdistansflygningar från Skandinavien till New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai och Tokyo. I september 2015 öppnar SAS en ny linje från Stockholm till Hong Kong.

Tidtabell
Från Stockholm till New York är den nya avgången på måndagar 10.40
Ny avgång från New York till Stockholm är lördagar 17.55

Från Oslo till New York är den nya avgången på lördagar 11.00
Ny avgång från New York till Oslo är måndagar 18.55

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour +46 8 797 29 44

Latest news