Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS prises på Cannes Lions

June 24, 2015 12:59

Tirsdag kveld vant SAS en bronseløve under reklamefilmfestivalen Cannes Lions i kategorien ”outdoor” for rulletrappfilmen ”SAS escalator experiment”. Det var totalt 470 bidrag i utendørskategorien og prisen er en anerkjennelse for SAS sin fremgang innenfor kreativitet og innovasjon.

De mest prestisjefylte, internasjonale prisene for gode reklamekampanjer deles ut under den årlige Cannes Lions International Advertising Festival. Årets festival gikk av stabelen tirsdag, 23. juni og SAS, som alltid jobber for å gjøre livet enklere for sine kunder, vant en bronseløve for ”SAS escalator experiment”. Filmen bidro ikke bare til en morsom opplevelse på Arlanda flyplass i forbindelse med innspillingen, den ble også delt hyppig i sosiale medier da den ble lansert, etter bare noen dager hadde over halvannen millioner mennesker sett den.

– Vi er veldig stolte over denne prisen. Filmen viser på mange måter fordelene med å velge oss som flyselskap og tydeliggjør at vi alltid forsøker å leve opp til våre kunders ønsker og forventninger om en smidig og effektiv reise. Vi har fått veldig god respons på filmen fra kundene våre og det er vi glad for, sier Stefan Hedelius VP Brand & Marketing SAS

”SAS escalator experiment” er et globalt samarbeid i SAS og er laget av det norske reklamebyrået Los & Co, i samarbeid med svenske Åkestam Holst.

Se filmen her

Cannes Lions arrangeres i år for 62. året på rad og er den største festivalen i verden for kreativitet innenfor markedsføring.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

SAS pressevakt +47 64 81 88 00

 

SAS er Skandinavias største flyselskap med daglige flyvninger til destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er medlem av  Star Alliance  ™ og sammen med våre 26 partnere flyr vi til mer enn 1300 destinasjoner i 193 land. For mere information, se  http://www.sas.no

Latest news