Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS satser på digitale aviser

February 13, 2015 11:00

SAS øger udbuddet af digitale aviser til download på SAS app’en. En række nationale og internationale aviser er tilgængelige for kunderne i app’en ”SAS Newsstand” 22 timer før afgang.

SAS tilbyder en række digitale tjenester til sine kunder både før og under rejsen, og brugen af tjenesterne er stadig stigende. Siden sommeren 2014 har det været muligt at downloade et udvalg af aviser på mobiltelefonen og tabletten før afrejse. Nu øges også udbuddet af digitale magasiner, og SAS indleder samtidig et samarbejde med Readly, hvor SAS’ EuroBonus medlemmer får adgang til et stort udvalg af magasiner.

– SAS’ kunder bliver mere og mere digitale, og vi udvikler løbende vores app til at opfylde de behov. Med flere tilbud i SAS Newsstand og vores samarbejde med Readly tilbyder vi en god digital løsning, hvor kunderne desuden også har adgang til en lang række aviser 22 timer før rejsen, siger Eivind Roald, koncerndirektør for commercial, SAS.

Samtidig med at det digitale udbud øges, forsvinder papiraviserne fra gaten. Trykte publikationer vil dog stadig være tilgængelige i lounges.

– Vi vælger at afsætte flere ressourcer til at udvikle digitale løsninger, der gør det mere enkelt for de rejsende at vælge læsestof om bord, uanset om det er Financial Times eller en lokal avis. Vores digitale fokus er hovedårsagen til, at vi stopper med at have papiraviser i gaten. Ud over det, så er den store mængde papiraviser i alle lufthavnene en udfordring både set ud fra et logistisk og et miljømæssigt perspektiv, siger Eivind Roald.

Ændringerne træder i kraft den 1. marts. SAS app’en kan downloades i App Store, Google Play og Windows Phone Store.

Udvælgelse af aviser i SAS Newsstand
Danmark
Børsen. Der arbejdes på en række andre landsdækkende dagblade
Sverige

Aftonbladet, Dagens Industri, Svenska Dagbladet
Norge
Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og lokale aviser som Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad
Internationale aviser
China Daily, Die Welt, Financial Times, International Herald Tribune, Le Figaro, The Independent
Readly
Mere end 12.000 magasiner og aviser

For yderligere information, kontakt venligst:
SAS’ presseafdeling på telefon 32 32 31 35

Latest news