Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS satsningar för frekventa resenärer ger utdelning – Bästa europeiska flyg på Grand Travel Award

February 12, 2015 06:00

SAS gick hem med utmärkelsen bästa europeiska flyg från Grand Travel Award 2015. Utmärkelsen, som är framröstad av svenska reseagenter, är ett kvitto på att SAS satsningar för frekventa resenärer med höga krav svarar upp mot de förväntningar som ställs.

I tisdags kväll utsåg svenska resenärer SAS till ”bästa flygbolag inrikes” och ”bästa mobila reseapp” i Business Travel Awards. Igår kväll var det dags för ytterligare en utmärkelse, denna gång av reseagenterna på den 23:e upplagan av Grand Travel Award. 700 gäster fick på Grand Hôtel i Stockholm se SAS gå vinnande ur kategorin ”Flyg Europa”, som röstats fram av 1 200 representanter från resebranschen.

SAS vann mot konkurrenterna Lufthansa, Turkish Airlines, Norwegian och Air Berlin. Annelie Nässén, Global försäljningsdirektör på SAS, ser utmärkelsen som bevis på att SAS ständiga utvecklingsarbete uppskattas av både resenärer och reseagenter.

–        Vårt arbete handlar om att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer. Resandet är en viktig del av livet för många av våra kunder, och de ställer höga krav på att resan ska vara enkel och smidig. Att kontinuerligt utveckla vårt erbjudande och fokusera på dem som reser ofta gör att vi hela tiden stävar högre. Utmärkelsen på Grand Travel Award är ett glädjande kvitto på att vi lyckas svara upp mot de förväntningar som ställs, säger Annelie Nässén, Global försäljningsdirektör SAS.

Under de senaste åren har SAS steg för steg utvecklat kunderbjudandet i syfte att möta efterfrågan på enklare och mer tidseffektiva resor. SAS kunder har flera kommande satsningar att se fram emot. Under 2015 lanseras exempelvis nya Café Lounger som riktar sig till frekventa resenärer på utvalda inrikesdestinationer. Andra nyheter under året är ombyggda långdistansplan med ny kabininredning och wifi, leverans av helt nya Airbus 330 Enhanced, nytt servicekoncept i SAS Business på långdistansflygningar och en ny linje från Arlanda till Hong Kong.

–          Vi är stolta och tacksamma över att resebranschen har gett oss sitt förtroende och stöd och att våra satsningar uppmärksammas. Utmärkelserna vittnar om att vår produkt uppskattas både av de som reser ofta och av resebranschen. Det ger oss motivation att fortsätta genomföra förbättringar och förändringar, säger Annelie Nässén.

Mer information om Grand Travel Award finns på: http://www.travelnews.se/special/gta-nominera

För mer information vänligen kontakta:

SAS Pressjour 08-797 2944

Latest news