Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Vinterprogram: Over en halv million flere SAS-seter

June 2, 2015 09:00

Vinterprogrammet til SAS trer gradvis i kraft i slutten av oktober. Rutenyhetene gir passasjerer nye feriemuligheter, både til storbyer og skidestinasjoner. Reisende med SAS kan se frem til å kunne fly direkte fra Oslo til Vilnius fire ganger i uken, fra Bergen til Warszawa over jul og nyttår og fra Stockholm til München i skisesongen.

Flere seter til populære destinasjoner

I tillegg til rutenyhetene fortsetter flere ruter fra sommerprogrammet, dette gjelder blant annet flyvningene fra Stockholm til Budapest, Malta og Faro og ruten mellom København og Barcelona. Over jul og nytt år kommer SAS til å tilby det største tilbudet av seter fra Skandinavia til Sør-Europa noensinne.

– I SAS jobber vi hele tiden med å forbedre og styrke tilbudet til passasjerene. I vinter opplevde vi en stor interesse for våre feriedestinasjoner, og derfor er vi svært glad for å kunne tilby enda flere vinterdestinasjoner neste sesong. I tillegg øker vi antallet avganger på populære ruter, sier Eivind Roald, konserndirektør for den kommersielle virksomheten i SAS.

SAS styrker ikke bare tilbudet på ferierutene, også forretningsreisende kan glede seg over et økt antall flyvninger på sentrale ruter. Fra Oslo til Bergen vil selskapet tilby en forbedret tidstabell om ettermiddagen og ha inntil 18 daglige avganger. Flyvningene fra København og Stockholm til Manchester økes med en daglig avgang.

Mer langrutetrafikk

Denne vinteren øker SAS antallet flyvninger til USA, og øker antallet avganger fra København til San Francisco. Reisende vil daglig kunne fly med SAS til San Francisco.

– Takket være den store etterspørselen etter SAS reiser til USA kan vi nå glede kundene våre med at de til vinteren kan fly daglig til San Francisco fra København. Med 106 ukentlige flyvninger til og fra fem destinasjoner i USA, og helt nye flykabiner, som kundene har tatt godt i mot, tilbyr SAS det sterkeste tilbudet mellom Skandinavia og USA, sier Eivind Roald.

Økt kapasitet til London

I vintertrafikkprogrammet setter SAS inn større fly på de eksisterende rutene fra Oslo, København og Stockholm til London Heathrow. Samtidig endres flyplassen på ruten mellom Gøteborg og London fra Heathrow til Stansted. Totalt øker SAS kapasiteten fra Skandinavia til London med omtrent 50.000 ekstra seter.

De nye rutene og hyppigere flyvninger betyr at SAS denne vinteren tilbyr kundene mer enn en halv million flere flyseter i kommende vintersesong, sammenliknet med fjoråret.

SAS har i 2015 åpnet i alt 13 nye ruter, og kommer til å lansere nye ruter i tiden fremover.

Billettsalget til vintertrafikkprogrammet starter tirsdag 2. juni.

Nye ruter fra Norge

Oslo – Vilnius fra 29. oktober (avgang mandag, torsdag, fredag og søndag)

Bergen – Warszawa fra 18. desember til 6. januar (avgang 18. desember, 19. desember, 3. januar og 6. januar)

Nye ruter fra Sverige

Stockholm-München fra 5. februar til 25. mars (avgang fredag, lørdag og søndag)

Utvidelser og flere flyvninger

Fra Stockholm økes antallet avganger til Manchester, Las Palmas, Barcelona, Thessaloniki, Praha og Nice. Sommerruterne fra Stockholm til Budapest, Malta og Faro blir nye vinterruter. Samtidig fortsetter sommerrutene fra Stockholm til Malaga, Palma de Mallorca og Alicante som helårsruter.

Fra Oslo økes antallet avganger til Bergen, Las Palmas, Nice, Malaga og Alicante.

Fra København økes antallet avganger til Manchester, Palma de Mallorca, Las Palmas, Roma, Nice, Salzburg, Praha, Budapest og Barcelona. Sommerruten mellem København og Alicante blir en ny vinterrute, som flys over jul og nytår. SAS innfører en ekstra avgang på ruten mellom København og San Francisco, dermed flys denne ruten daglig.

 

For ytterligere informasjon, kontakt SAS pressevakt: 47 64 81 88 00

SAS er Skandinavias største flyselskap med daglige flyvninger til destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er medlem av  Star Alliance  ™ og sammen med våre 26 partnere flyr vi til mer enn 1300 destinasjoner i 193 land. For mere information, se  http://www.sas.no

Latest news