Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Didrik Fjeldstad - Ny Vice President Brand & Marketing i SAS

August 26, 2016 11:15

I løpet av de siste årene har SAS rendyrket konseptet We are Travelers, og investert mye i innovasjon, markedsføring, digitale løsninger og lojalitetsprogrammet EuroBonus. Didrik Fjeldstad overtar ansvaret for den videre utviklingen av SAS merkevare, og vil rapportere direkte til konserndirektør for kommersiell virksomhet, Eivind Roald.

– Vi er meget fornøyd med å få med oss Didrik Fjeldstad som global ansvarlig for merkevareutvikling og markedsføring i SAS.  Didrik bringer med seg lang erfaring fra Carlsberg, en annen sterk Skandinavisk merkevare, hvor han bl.a. har hatt ansvaret for å posisjonere Carlsberg merkevaren globalt i en stadig mere utfordrende konkurransesituasjon.  Vi ser frem til det bidraget Didrik kan gi SAS og vårt markedsteam, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Didrik har en MSc i Marketing fra Aarhus School of Business og har siden 2006 jobbet i diverse lokale og internasjonale salg-og marketing stillinger i Carlsberg Group, nå senest som Global Marketing Director.

 – SAS er en bedrift med stolte tradisjoner, sterk kultur og en ikonisk merkevare, som jeg og enhver annen Skandinav har et spesielt forhold til. Selskapet står overfor en lang rekke spennende utfordringer i en dynamisk globalisert bransje, og jeg ser med stor energi og engasjement frem til å bidra på denne reisen. Jeg tror på et moderne, forbrukerfokusert og digitalt ledende SAS og vil jobbe hardt for daglig å gjøre oss fortjent til den reisendes lojalitet, sier Didrik Fjeldstad.

Didrik Fjeldstad er norsk, og bor i København med kone og tre barn. Fjeldstad tiltrer sin stilling i SAS 24. oktober 2016.

SAS er Skandinavias største flyselskap med daglige flyvninger til destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er medlem av  Star Alliance  ™ og sammen med våre 26 partnere flyr vi til mer enn 1300 destinasjoner i 193 land. For mere information, se  http://www.sas.no

Latest news