Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Didrik Fjeldstad: Ny Vice President for Brand & Marketing i SAS

August 26, 2016 11:15

Didrik Fjeldstad bliver fra 1. november 2016 ny direktør for brandudvikling og markedsføring i SAS. 

I løbet af de sidste par år har SAS rendyrket konceptet ”We are Travelers” og investeret i innovation, markedsføring, digitale løsninger og loyalitetsprogrammet EuroBonus. Didrik Fjeldstad overtager ansvaret for den videre udvikling af SAS’ brand, og vil rapportere direkte til den kommercielle koncerndirektør i SAS, Eivind Roald.

– Vi er meget glade for at få Didrik Fjeldstad ombord som global ansvarlig for brandudvikling og markedsføring i SAS. Didrik har en lang erfaring fra Carlsberg, et andet stærkt Skandinavisk brand, hvor han bl.a. har haft ansvaret for at positionere Carlsberg globalt i en stadig mere udfordrende konkurrencesituation. Vi ser frem til det bidrag, som Didrik kan give SAS og vores marketingsteam, siger Eivind Roald.

Didrik har en MSc i Marketing fra Aarhus School of Business og har siden 2006 varetaget diverse lokale og internationale salgs- og marketingstillinger i Carlsberg Group, senest som Global Marketing Director.

– SAS er en virksomhed med stolte traditioner, en stærk kultur og et ikonisk brand, som jeg, og enhver anden skandinav, har et særligt forhold til. Selskabet står overfor en lang række spændende udfordringer i en dynamisk globaliseret branche, og jeg ser frem til at bidrage til denne rejse med stor energi og engagement. Jeg tror på et moderne og forbrugerfokuseret SAS, som er førende inden for digitalisering, og jeg vil på daglig basis arbejde hårdt for at gøre os fortjent til de rejsendes loyalitet, siger Didrik Fjeldstad.

Didrik Fjeldstad er norsk og bor i København med sin kone og tre børn. Fjeldstad tiltræder stillingen den 24. oktober 2016.

For yderligere information, kontakt venligst SAS pressevagt: +45 32 32 31 35

Latest news