Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nordstoga tar frem gitaren om bord SAS i dag

May 26, 2016 08:46

I dag får reisende om bord utvalgte flygninger mellom Oslo og Trondheim en helt unik opplevelse, Odd Nordstoga  tar med seg gitaren sin på flyet og fremfører låta Dette landet.

– I forbindelse med SAS Live Music arrangerer SAS, i samarbeid med Universal Music, månedlige livekonserter, og i ettermiddag byr vi på en skikkelig perle på SAS’ mest trafikkerte rute, Odd Nordstoga. Våre reisende mellom Oslo og Trondheim vil i dag få oppleve han fremføre den nydelige låta Dette landet, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS Norge.

Synger dette landet på SAS’ mest trafikkerte rute i hele verden
Odd Nordstoga slapp i fjor det kritikerroste albumet Dette landet. Til sommeren er det planlagt mange konserter, festivalsommeren sparker snart i gang. Det blir mye reising på mannen som vokste opp på gård i Telemark, og som nå bor på Lambertseter i Oslo, og turnerer Norge rundt, med fem spellemannspriser og seks solo-album og flere samarbeidsprosjekt med bl.a. Sissel Kyrkjebø på merittlisten.

– Jeg reiser mye med fly, og ofte får jeg ta med meg gitaren om bord, men i dag skal jeg faktisk få ta gitaren ut av kassen, det gleder jeg meg til, sier Nordstoga.

SAS har opptil nitten daglige avganger mellom Trondheim og Oslo, strekningen Værnes – Oslo lufthavn er den mest trafikkerte ruten blant samtlige ruter SAS flyr, og Odd Nordstoga spiller SAS Live Music konsert om bord SK344 OSL-TRD Kl.12:55-13:50 & SK365 TRD-OSL Kl.15:30-16:25

Mer Om Odd Nordstoga
Odd Nordstoga debuterte som plateartist med bandet Something Odd i 1997, og i 2004 slo han for alvor gjennom med albumet Luring. Odd Nordstoga har høstet en rekke priser for sitt musikktalent, blant annet fem spellemannspriser, inklusive Årets spellemann for 2004. Han har også fått mange priser for sitt språk, bl.a. Storegutprisen, og Nynorsk kultursentrums pris Årets Nynorskbrukar.Nordstoga har gitt ut seks soloalbum i tillegg til samarbeidsprosjekt med Sissel Kyrkjebø og Ingebjørg Bratland.

Om SAS Live Music SAS
Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal og Music. SAS vil, i samarbeid med Universal Music, avholde en rekke konserter på flyplasser, i lounger – og oppe i luften,  hver måned i hele 2016. Alle fremføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene. Det ble først lansert 26. januar, bandet Casa Murilo slapp sin nye singel High Flyer og spilte om bord på strekningene Oslo-Trondheim, Trondheim – Bergen, Bergen – Stavanger og Stavanger-Oslo. 26. februar spilte Bendik minikonserter i SAS-loungen i innenrikshallen på OSL og om bord på strekningene Oslo – Stavanger, Stavanger – Bergen og Bergen – Oslo. 29. mars spilte The Fjords om bord strekningene Trondheim – Oslo – Tromsø – Trondheim. 27. april spilte OMVR om bord strekningene Oslo-Bergen-Oslo. Noen av de andre artistene det vil bli mulig å oppleve de neste månedene med SAS Live Music er Morten Myklebust, Izabell, og Gundelach.  

For ytterligere informasjon, kontakt SAS pressevakt: 47 64 81 88 00

Latest news