Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nu öppnar SAS Café Lounge på Malmö Airport

February 5, 2016 07:00

Idag kl 13:00 invigs SAS nya Café Lounge på Malmö Airport med livemusik och förfriskningar. Det nya konceptet är ett komplement till befintliga SAS lounger och riktar sig till de som reser ofta och som samtidigt uppskattar en smidig resa. 

Miljön i Café Loungen är utformad för att resenärerna ska kunna både arbeta i lugn och ro, och slappna av. Det finns gratis trådlöst internet tillgängligt, och lättare mat och dryck till förtäring. SAS Café Lounge på Malmö Airport ligger nära utgångarna till SAS inrikesflygningar och är drygt 70 kvadratmeter stort.

– Nu öppnar vi äntligen SAS Café Lounge på Malmö Airport – något som länge varit eftertraktat av våra frekventa resenärer. Detta är en relativt ny produkt och det känns glädjande att kunna bidra till att göra livet lite enklare för de personer som reser ofta. I SAS Café Lounge kan man koppla upp sig och ta något att äta och dricka eller bara ta det lugnt, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produktutveckling på SAS.

– Vi är glada och stolta över att SAS valt att öppna sin första svenska Café Lounge just här på Malmö Airport, och ser fram emot att välkomna alla resenärer till en skön och avkopplande miljö hos oss, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Öppettiderna i Café Loungen kommer att följa SAS trafikprogram och är öppen för resenärer i SAS Plus och Guld- och Diamantmedlemmar i SAS EuroBonusprogram.

SAS har sedan tidigare Café Lounger i Trondheim och Tromsö i Norge. Nästa SAS Café Lounge öppnas på Luleå Airport i april.

Läs mer om SAS lounger: http://www.sas.se/allt-om-resan/pa-flygplatsen/lounger/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

SAS pressjour, tel 46 8 797 2944

Latest news