Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Premiär för SAS City Lounge

May 23, 2016 13:21

SAS erbjuder från och med idag sina diamantmedlemmar tillgång till en ny inspirerande City Lounge på Stureplan i centrala Stockholm 

SAS fortsätter att stärka sitt erbjudande mot Skandinaviens frekventa resenärer. Trenden och den ökade efterfrågan på kontorshotell gör att allt fler kunder efterfrågar en plats att både kunna nätverka och arbeta på under sina resor. För de som reser allra mest med SAS erbjuds från och med idag tillgång till en ny, kreativ mötesplats i centrala Stockholm. För SAS kunder som pendlar eller reser mycket i arbetet, men samtidigt behöver en arbetsplats, kan vi nu i samarbete med No 18 Office & Lounge erbjuda en personlig mötesplats med inspirerande design, öppna arbetsytor, avskilda mötesrum och en avslappnande miljö.

SAS EuroBonus diamantmedlemmar är, tillsammans med en gäst, välkomna ett dygn före och efter sin resa med SAS, men även övriga tider mot en avgift. I City Loungen, som är öppen 9-17 på vardagar, ingår wifi, kaffe, te och conciergeservice. No 18 erbjuder även SAS diamond-medlemmar att boka en tid med en personlig tränare i deras gym.

–          Vi arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot våra frekventa resenärer. Med inspiration från andra medlemsklubbar runt om i världen öppnar vi nu SAS City Lounge för att erbjuda de som reser med oss allra mest tillfälle att mötas, arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö, även i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

I tillägg till SAS ordinarie lounger, så har SAS under senaste tiden även öppnat Café Lounger, som riktar sig till resenärer som ofta reser inrikes eller inom Skandinavien.

Läs mer om SAS övriga lounger här: http://www.sas.se/allt-om-resan/pa-flygplatsen/lounger/
Läs mer om No 18 Office & Lounge här: http://no18.se/sv/hem/

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news