Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS: få bonus i butikker og restauranter

October 4, 2016 06:00

Nu får SAS EuroBonus-medlemmer endnu flere muligheder for at optjene EuroBonus point. Point som kan anvendes til flyrejser, hotelbesøg, billeje eller i EuroBonus-shoppen. Fra i dag kan medlemmer også optjene point, når de handler hos udvalgte butikker, cafeer og restauranter over hele landet. De nye optjeningsmuligheder lanceres i første omgang i Danmark og kommer snart også i Norge og Sverige.

SAS EuroBonus er Nordens største fordelsprogram med over 4,5 millioner medlemmer og er en central del af SAS’ kundetilbud. EuroBonus har i de seneste år udviklet sig fra at være et rejsebonusprogram til et bredt loyalitetsprogram, hvor antallet af samarbejdspartnere – og dermed fordele og services – hele tiden vokser.

Til listen over muligheder for pointoptjening tilføjer SAS nu omkring 400 danske forretninger, hvor SAS’ kunder dagligt handler. Medlemmerne kan derfor fremover optjene point i butikker, restauranter og cafeer ved at registrere deres EuroBonus-medlemskort via betalingsterminalen.

– Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores EuroBonus-program og gøre det endnu mere enkelt at optjene point. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere 400 nye optjeningstilbud, hvor vores medlemmer kan få point, når de handler eller går ud, siger Kenneth Christiansen, Marketingschef i SAS.

For at optjene point hos de 400 forretninger skal man have et almindeligt medlemskort. Eurobonus-medlemmer skal blot registrere sit almindelige EuroBonus-medlemskort i butikkens betalingsterminal inden selve betalingen foretages. Antallet af optjente EuroBonus Ekstrapoint per brugte 100 DKK varierer fra 30-250.

Mulighed for dobbeltoptjening
De nye optjeningsmuligheder betyder samtidig, at kunder med både et kombineret EuroBonus-betalingskort (American Express, MasterCard, Diners eller Travel Cash) og et almindeligt EuroBonus-kort har mulighed for at tjene point på begge kort, såfremt det almindelige medlemskort registreres først, og der efterfølgende betales med et EuroBonus-betalingskort.

Eksempler på steder i Danmark, som giver EuroBonus Ekstrapoint er Burberry, Gucci, Hästens, Copenhagen Luggage, Formel B, Trollbeads, Beck & Jørgensen, Cafe Vivaldi, Vibholm guld og sølv, H.J. Hansen Vin – Vinspecialisten, Delicious By Nordic i CPH Lufthavn og en række Dinitrol Centre.

En omfattende oversigt over de forretninger, hvor der kan optjenes point kan findes på sas.dk og i SAS’ app under funktionen me/EuroBonus/”Where to earn points”. Forretningerne, som giver Eurobonus Ekstrapoint, kommer også snart til at have et klistermærke og skilt ved disken, så det bliver tydeligt for medlemmerne, at man kan optjene point.

For at tilbyde SAS’ kunder pointoptjening i fysiske forretninger, har SAS indgået samarbejdsaftale med Loyal Solutions, som står bag den nye tekniske løsning og samarbejdet med virksomheder, hvor EuroBonus-medlemmer handler dagligt.

Den helt nye optjeningsmulighed lanceres i første omgang i Danmark og udrulles snart også i Sverige og Norge. Der vil løbende komme nye samarbejdspartnere til.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
SAS presseafdeling +45 32 32 31 35

Latest news