Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ger bäst service bland svenska flygbolag

April 21, 2016 06:15

SAS har även i år utsetts till det flygbolag som ger bäst service till sina kunder i ServiceScores årliga undersökning.

I går kväll utsåg svenska resenärer SAS till det flygbolaget som ger bäst service i samband med att den årliga ServiceScore-galan gick av stapeln. Totalt deltog 3000 personer i åldrarna 16-79 år och övriga nominerade var Malmö Aviation (numera BRA) och Norwegian.

–          Vi är stolta över ännu en utmärkelse. Alla våra fantastiska medarbetare gör sitt yttersta för att möta kundernas höga förväntningar varje dag, och detta pris är ytterligare ett glädjande kvitto på att våra resenärer uppskattar SAS service både före, under och efter en resa. Våra kunder ställer höga krav på att resan ska vara enkel och smidig även då oförutsedda händelser uppstår, säger Rickard Gustafsson, VD, SAS.

ServiceScore har kartlagt totalt 20 branscher och nomineringarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där 3000 personer i åldrarna 16 – 79 år har svarat på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

SAS har i år även under Travel Awards utsetts till Bästa transport inrikes, Bästa flygbolag Europa, Bästa flygbolag interkontinental och till Sveriges bästa företag i kategorin personresor i opinionsundersökningen Sveriges bästa företag.

SAS fortsätter att leverera hög service till Skandinaviens resenärer, och satsar även på att ta fortsatt ansvar för en långsiktigt hållbar utveckling inom flyget. Några av SAS prioriterade områden för att minska våra utsläpp är satsningen på nya flygplan, investeringar i biobränsle och bränslebesparande aktiviteter.

Läs mer om ServiceScore här.

För mer information kontakta:
SAS Pressjour
08-7972944

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news