Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS morgonflyg blir nu tystare ombord

June 1, 2016 09:00

Nu blir det tystare ombord på SAS morgonavgångar. En nyhet för alla SAS resenärer som reser ofta på morgonen är att SAS nu inleder Silent Morning Flights. Besättningen hälsar välkomna ombord, därefter sker ingen servicekommunikation mellan säkerhetsgenomgången och strax inför landning. 

SAS fortsätter att förbättra för Skandinaviens frekventa resenärer och inleder nu ett test där de flesta utrop ombord, utom de säkerhetsmässiga, tas bort på flyg med avgångstider före klockan nio på morgonen. De flesta som reser ofta med SAS känner redan till informationen och serviceerbjudandet ombord. Därför kommer Silent Morning Flights nu att testas under perioden maj till september på SAS samtliga SAS inrikesavgångar och flyg mellan Skandinavien.

–          Vi kallar det Silent Morning Flights och det införs för att våra kunder skall kunna utnyttja sin tid på morgonflyget till det de själva vill – sova, läsa, avnjuta sin frukost eller förbereda sin arbetsdag. Vi samtalar ständigt med våra mest frekventa kunder och vet att de föredrar sitt morgonkaffe i stillhet snarare än till ljudet av ett utrop de redan hört många gånger. Därför gör vi nu detta som test i sommar, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

Förutom att kapten hälsar välkomna ombord, så kommer säkerhetsgenomgången finnas kvar. Därefter kommer det vara tyst i kabinen fram till att det är dags att landa.

För resenärer som reser ofta har SAS under den senaste tiden även öppnat flera Café Lounger, och i förra veckan även en City Lounge i centrala Stockholm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news