Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS utsett till affärsresenärernas val – vinner två priser på årets Business Travel Awards

April 28, 2016 13:09

Igår utsågs vinnarna i Business Travel Awards – Customers’ Choice 2016. 3000 svenska frekventa affärsresenärer och beslutsfattare korade SAS som vinnare i kategorierna ”Bästa Flygbolag Utrikes” och ”Bästa Inrikes Transport”.

SBTA, Swedish Business Travel Association, och Resegeometri delade ut det årliga priset Business Travel Awards där tre tusen affärsresenärer och beslutsfattare på stora svenska företag har svarat på frågor för att utse årets vinnare.

SAS korades som vinnare i kategorin ”Bästa Flygbolag Utrikes” och ”Bästa Inrikes Transport”. Övriga nominerade var Thai och Emirates respektive Malmö Aviation och Sverigeflyg. SAS premieras speciellt av kunderna för sin Pålitlighet och Tidsbesparing, vilket är två superviktiga parametrar för affärsresekunderna. Dessutom värdesätter kunderna SAS stora Produkt-/Serviceutbud. Beslutsfattarna på företagen är dessutom extra nöjda med Värdet de får för pengarna.

–       På SAS arbetar vi hela tiden med göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer, före, under och efter resan. Därför är det särskilt glädjande att affärsresenärerna ser oss som den bästa leverantören av flyg inrikes och utrikes. De frekventa resenärerna har höga förväntningar och därför är vi extra stolta över dessa utmärkelser, säger Annelie Nässén, Global Försäljningsdirektör SAS.

SAS arbetar hela tiden målinriktat med att ständigt utveckla erbjudandet för de frekventa resenärerna, och har de senaste åren genomfört betydande förändringar som förbättrar kundernas upplevelse. Allt ifrån en ny kabin, uppgraderade lounger, SAS Café Lounger, fler Fast Track, Fresh Bites ombord, ett utökat nätverk, och nya linjer direkt till USA och Asien med SAS nya kabin, fortsatt satsning på att minska CO2-utsläpp och en fortsatt utveckling av EuroBonus, som idag har 4,3 miljoner medlemmar.

SAS investerar samtidigt 500 miljoner på nya innovativa lösningar som förenklar resandet. Den mobila appen, där resenärer kan hantera större delar av resan både inför och under resdagen, har idag flera hundra tusen användare i månaden. I dag kan en resenär göra allt från att boka sitt flyg och hotell till att checka in och se vädret på sin destination.

Mer information om Business Travel Awards finns på: http://www.resegeometri.se/om-oss/business-travel-awards/

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news