Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Svensk pilotstrejke fortsætter

June 11, 2016 00:27

Den svenske pilotforening SPF har valgt at tage 400 medlemmer, som flyver kortdistanceflyvninger, ud i strejke, gældende fra fredag den 10. juni. Som følge af strejken aflyses tolv returflyvninger til og fra Danmark lørdag den 11. juni.

Størstedelen af SAS’ flyvninger med svenske piloter vil blive aflyst lørdag den 11. juni. Flyvninger med danske og norske piloter, flyvninger som opereres af SAS’ underleverandører samt interkontinentale flyvninger planlægges at flyve som normalt.

– Jeg beklager dybt over for alle vores kunder, at vores svenske piloter har valgt at strejke. Det går ud over vores rejsende, som er en uskyldig tredje part i denne konflikt. VI har gjort alt, hvad vi kunne for at undgå en strejke, men vi har desværre ikke kunnet blive enige. Vores hovedfokus er nu at tage hånd om vores kunder, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe de berørte passagerer, siger Karin Nyman, kommunikationsdirektør i SAS.

I Danmark betyder den svenske pilotstrejke, at SAS må aflyse tolv returflyvninger til og fra København.

SAS opdaterer løbende sin hjemmeside med information og de berørte passagerer får direkte besked på SMS og e-mail. Det er også muligt at få opdateringer gennem SAS på de sociale medier. SAS anbefaler, at passagerer tjekker deres seneste rejseinformation, inden de tager til lufthavnen.

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news