Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

The Fjords i lufta med SAS

March 29, 2016 06:00

I dag, 29. mars, kan reisende på utvalgte flygninger med SAS mellom Trondheim, Oslo og Tromsø oppleve minikonserter med bandet The Fjords om bord flygningene.

– Vi lanserte SAS Live Music i januar og The Fjords er nå det tredje bandet som spiller minikonserter om bord for våre reisende, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS i Norge. – Responsen de første månedene har vært svært god. Det er spennende å få være med å promotere unge norske artister i noe uvanlige omgivelser, og det er gøy å kunne overraske noen av våre passasjerer med live underholdning i lufta.

Spiller Trondheim – Oslo – Tromsø – Trondheim
Trondheimsbaserte The Fjords er denne månedens SAS Live Music band. – I begynnelsen var det bare jeg som lekte meg med hjemmestudioet mitt. Jeg lastet opp et par spor og ble spillelistet på P3 temmelig kjapt. Jeg fikk med meg Oscar, Bardur og Kim fordi jeg visste de kunne takle allsidigheten i å spille i et liveband med de elementene jeg ville ha med, sier frontfigur Petter Vågan.

The Fjords slapp sitt debutalbum i fjor sommer, og har spilt på bl.a. By:Larm, Trondheim Calling, Pstereo og Sørveiv, på slutten av dagen i dag kan de legge til SK355, SK4418 og SK4587. Klokken 11:25 i dag tar SAS av fra Værnes og flyr mot Oslo. Om bord er to av fire bandmedlemmer i The Fjords, klare til å synge og spille i midtgangen på SAS-flygningen. Turen tar 55 minutter, etter en liten pause i Oslo reiser bandet videre med SAS til Tromsø, før turen ender i Trondheim igjen.

SAS har opptil nitten daglige avganger mellom Trondheim og Oslo, – Strekningen Værnes – Oslo lufthavn er vår mest trafikkerte rute av samtlige ruter SAS flyr. På det meste går vi med nitten daglige avganger mellom Trondheim og Oslo, å kunne tilby en spesiell musikalsk opplevelse til de reisende på vår mest trafikkerte rute i dag ser vi frem til, sier Marianne.

Om SAS Live Music
SAS Live Music er et samarbeid mellom plateselskapet Universal Music Norge og SAS i Norge. SAS Live Music ble først lansert 26. januar, bandet Casa Murilo slapp sin nye singel High Flyer og spilte om bord på strekningene Oslo-Trondheim, Trondheim – Bergen, Bergen – Stavanger og Stavanger-Oslo. 26. februar spilte Bendik minikonserter i SAS-loungen i innenrikshallen på OSL og om bord på strekningene Oslo – Stavanger, Stavanger – Bergen og Bergen – Oslo. Noen av de andre artistene det vil bli mulig å oppleve de neste månedene med SAS Live Music er Morten Myklebust, OMVR Izabell, og Gundelach.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
SAS presseavdeling +47 64 81 88 00

Om The Fjords
Bandets historie strekker seg litt over et år tilbake, da Petter Vågans Soloprosjekt firedoblet seg til å inkludere Oscar Grönberg (synth,vokal), Bardur Reinert Poulsen (bass, synth, vokal) og Kim Christer Hylland (trommer, electronikk, vokal). De ga ut debutalbumet Silhouettes i juni 2015.
Mer om bandet her: thefjordsmusic.no | facebook.com/thefjordsmusic | twitter.com/thefjordsmusic | instagram.com/thefjordsmusic

SAS er Skandinavias største flyselskap med daglige flyvninger til destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er medlem av  Star Alliance  ™ og sammen med våre 28 partnere flyr vi til mer enn 1300 destinasjoner i 192 land. For mere information, se  http://www.sas.no

Latest news