Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

VINN DITT LIVS RESA

September 7, 2016 10:25

 

 

 

Två jordenruntbiljetter i business med Star Alliance tävlas nu ut. Låt dig inspireras av våra resebloggare

Star Alliance – världens äldsta flygbolagsallians – ger dig chansen att vinna ditt livs resa. Allt du behöver göra är att identifiera de platser som visas på de foton som våra utvalda resebloggare har tagit på sina jordenruntresor.

Det är enkelt att delta: gå bara tillhttp://www.staralliance.com/en/whereintheworld och identifiera de platser där våra sju bloggares foton är tagna. Om du behöver ledtrådar kan du klicka runt och utforska de platser som bloggarna har besökt för att ta reda på mer om deras resor. Skicka ditt tävlingsbidrag via Internet senast 30 september 2016. Med lite tur kan du och ditt ressällskap snart befinna er på en jordenruntresa med Star Alliance i affärsklass. För en ännu bekvämare resa erbjuder Marriott resenärerna Platinum Elite-status i lojalitetsprogrammet Marriott Rewards. I förmånerna ingår då bland annat rumsuppgradering och kostnadsfri frukost (detaljerade uppgifter finns på: https://www.marriott.com/marriott-rewards/member-benefits/platinum.mi). Tipsa familjemedlemmar, vänner och bekanta om tävlingen så att även de får chans att delta: använd webbplatsens delningsknappar för sociala media

Tävlingen är öppen för alla* över 18 är och det vinnande bidraget kommer att meddelas 31 oktober 2016.

”Att resa världen runt med upp till 28 olika flygbolag och kunna välja mellan 1 300 destinationer på en enda biljett är en unik möjlighet som bara en flygbolagsallians kan erbjuda”, säger Horst Findeisen, Vice President Commercial and Business Development på Star Alliance. ”Star Alliance var först med att erbjuda jordenruntbiljetter för ett drygt decennium sedan, och sedan dess har de blivit vår populäraste multidestinationsprodukt. För att uppfylla kundernas önskemål om mer individualiserade resalternativ har vi nyligen lanserat temabaserade rundresor som vi hoppas ska inspirera resenärerna att boka den jordenruntresa de alltid drömt om.”

Vi erbjuder bland annat följande reseteman: World Food, World Wonders, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Ramsar Wetlands, Natural Wonders, Great Hotels, Sports Hotspots, Wine Tasting, Romantic Journey och Luxury Lifestyle.
Fullständig information finns på http://www.staralliance.com/en/web/staralliance/inspiration).

Som ett led i lanseringen av våra nya jordenruntteman har Star Alliance och Marriott International låtit sju resebloggare ge sig av på olika temainspirerade resor och rapportera om sina erfarenheter. Mark Wiens från Migrationology genomför en kulinarisk jordenruntresa, Megan från Mapping Megan och Mike Jerrard befinner sig på en romantisk resa, Justin Carmack från True Nomad är på dyksafari där han besöker favoritmål för undervattensentusiaster, Scott Eddy provar viner på sex kontinenter, fotobloggaren Michael Schulz dokumenterar enastående arkitektur medan Karen Day på Cool Huntings Karen Day genomför en resa på temat ”sabbatsår från jobbet”. Sist men inte minst utforskar Oneika-the-Traveller världens underverk. Du hittar deras rutter och mer information på http://www.staralliance.com/en/rtw-bloggers. Ytterligare reserapporter, jordenruntresor och andra erfarenheter kommer att publiceras på Marriott TRAVELER http://traveler.marriott.com/, Marriotts onlinemagasin om resor. Här skildras fantastiska destinationer genom fängslande berättelser, där lokalbor avslöjar vad som gör deras städer speciella inom allt från mat till kultur och där unika personligheter och erfarenheter får ge röst åt en plats och anledningar att besöka den.

För att underlätta bokningen av de nya inspirationsresorna har Star Alliance nyligen uppgraderat sitt bokningsverktyg för jordenruntresor, ”Book & Fly”. Med de nya funktionerna kan resenären välja sin närmaste flygplats som startpunkt för den valda temaresan. Kunderna kan även dela sina valda rutter via olika sociala nätverk. Ytterligare alternativ som att lägga till, ta bort eller byta destinationer är nu tillgängliga. Bokningsverktyget hittar du på Star Alliance webbplats på www.staralliance.com/en/book-fly, och det finns på engelska, tyska och japanska. Där kan kunderna planera sina jordenruntresor i lugn och ro – dygnet runt och året runt. Alternativt kan kunderna kontakta något av flygbolagen i Star Alliance eller en resebyrå för bokning och köp av en jordenruntbiljett.

Ytterligare bakgrundsinformation om Star jordenruntbiljetter finns på: http://www.staralliance.com/en/background

* se http://www.staralliance.com/en/whereintheworld-tc för fullständiga villkor.

Further information can be obtained via:

Star Alliance Press Office

Tel: +49 69 96375 183
Fax: +49 69 96375 683

Email: mediarelations@staralliance.com

www.staralliance.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/star-alliance
Twitter @staralliance https://twitter.com/staralliance

Facebook: www.facebook.com/staralliance
Youtube: https://www.youtube.com/user/staralliancenetwork
Instagram: https://instagram.com/staralliance/

Latest news