Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Få din idé ført ud i virkeligheden med SAS Scholarship

October 25, 2017 08:30

Hvordan kan vi være med til at forandre verden, hvis vi ikke har set den? 
Nu lanceres SAS Scholarship, hvor tre personer tilbydes en mulighed for at udvikle deres idéer og rejse verden rundt sammen med mentorer, som allerede har gjort en forskel inden for deres områder.

 Rejsende er mennesker, der historisk set har gjort en forskel, og som også i fremtiden vil bidrage til at udvikle verden. Det er gennem opdagelse af verden, at vi kan forstå den og være med til at udvikle den. Sådan har det været historisk set, og sådan vil det være i fremtiden. Som en forlængelse af SAS’ seneste kampagne – Travelers Are The Future – lanceres nu SAS Scholarship. SAS vil bidrage til at inspirere mennesker til at opdage verden, få nye indtryk og frigøre potentialet i netop deres idéer. Derfor lanceres nu SAS Scholarship.

–  I over 70 år har vi medvirket til at skabe innovation og nye opdagelser for rejsende rundt om i verden. Vi ser derfor frem til at gøre endnu en forskel ved at bidrage til at virkeliggøre nogle af de store ideer, der findes. Vi håber, at SAS Scholarship kan bidrage til at skabe og udvikle endnu flere ideer som vil gøre en virkelig forskel i verden, siger Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing i SAS.

De tre vindere af SAS Scholarship tilknyttes toneangivende mentorer, der allerede har gjort en forskel inden for deres respektive områder. Mentorerne vil støtte med deres viden, erfaring og netværk og sammen med SAS skabe unikke oplevelser, der kan bidrage til realiseringen af hver idé.

Om SAS Scholarship

– Ansøgning sker via billede eller film, hvor du som ansøger beskriver, hvordan du vil skabe forandring.

– Sidste ansøgningsdato er 30. november.

– Vinderne præsenteres senest 20. december.

– De skræddersyede rejser gennemføres i første kvartal 2018.

– Der er åbent for ansøgninger fra Danmark, Norge og Sverige.

– Læs mere på: www.sasscholarship.com

Forskning om de positive effekter af rejser 

William W. Maddux, 2014 

Zimmermann J, Neyer FJ, 2013  

William W. Maddux, 2009 

Lile Jia, Edward R. Hirt, Samuel C. Karpen, 2009 

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news