Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar linje från Stockholm till Chambéry i franska Alperna

May 31, 2017 07:07

Under skidsäsongen 2018 öppnar SAS en ny linje från Stockholm till Chambéry i franska Alperna. Chambéry Airport är den närmast belägna flygplatsen för att ta sig till och från de populära skidorterna Val d’lsere och Val Thorens.

Den nya linjen mellan Stockholm och Chambéry gör det enklare för skandinaviska resenärer att ta sig till populära skidorter som Val d’lsere och Val Thorens. Den nya linjen öppnar den 3 februari och avgår på lördagar. Chambéry Airport är den flygplats som ligger närmst de populära skidorterna och som erbjuder både transferbussar och biluthyrning direkt utanför terminalbyggnaden

–          Vi ser en ökad efterfrågan på flygresor till skidorter under vintervåren och påsken, och vi jobbar hela tiden aktivt för att möta våra kunders efterfrågan. Att nu kunna erbjuda en avgång i veckan till de franska alperna, är ännu ett svar på våra kunders efterfrågan på fritidsdestinationer, säger Anders Wahlström, Försäljningschef, SAS Sverige. 

Den nya linjen är ett komplement till SAS övriga reguljära linjer till regionen runt Alperna (Innsbruck, Salzburg, München, Geneve, Zürich, Venedig och Milano) och kommer att trafikeras med SAS nya A320neo, med 15-18 % lägre klimatpåverkan än dess föregångare.

SAS nya mat- och dryckeskoncept New Nordic by SAS finns tillgänligt ombord.

Tidtabell lördagar:
SK2921 ARN 13:45   CMF 16:35
SK2922 CMF 17:35   ARN 20:20

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news