Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS samler sine servicefunksjoner på OSL

March 7, 2017 11:41

SAS gjør det enklere, raskere og smidigere for sine passasjerer når de reiser via Oslo lufthavn. I februar åpnet SAS ny dedikert Fast Track, i november åpner SAS Europas mest innovative lounge og i dag, den 7. mars, åpner SAS nytt Service Point på OSL. I Service Point kan reisende håndtere sin booking selv eller få hjelp av SAS-personale, hvis de har behov for det.

Ved å samle viktige servicefunksjoner på ett sted, så skal det nye SAS-merkede Service Point lette selvbetjeningsflyten for de reisende. De reisende vil både selv kunne administrere bookingen og få hjelp av dedikerte SAS-medarbeidere, hvis de har behov for det.

– Vi vet at jo mer de reisende selv kan ordne, desto mer tilfredse er de. Derfor arbeider vi hele tiden med å utvikle og tilby digitale løsninger som gjør livet enklere for våre reisende. Men det er også viktig at det er enkelt å få hjelp, hvis man har behov for det. Derfor er vi glade for at vi nå kan åpne et nytt, stort Service Point, hvor kundene både selv kan håndtere bookingene sine og få hjelp av SAS-personale, hvis de har behov for det, sier Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS

I dag utfører 60 prosent av SAS-reisende innsjekkingen digitalt, 18 prosent ved Self Service-automat, mens 22 prosent får hjelp til innsjekking ved en innsjekkingsskranke. I det nye Service Point er det satt opp datamaskiner, og det vil alltid være SAS-medarbeidere klare til å hjelpe.

SAS Service Point er 85 m2 stort og er plassert i avgangshallen i terminal 1 inntil SAS innsjekkings- og Bag Drop-område, og rett ved SAS nye dedikerte Fast Track.

Den 1. februar åpnet SAS sin første dedikerte Fast Track og et mindre Service Point, og i november åpner SAS også Europas mest innovative lounge på 1000 kvadratmeter. Loungen vil være noe de reisende ikke har sett før. Den blir neste generasjons lounge.

For ytterligere informasjon, kontakt:

SAS pressevakt: 47 64 81 88 00

 

SAS er Skandinavias største flyselskap med daglige flyvninger til destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er medlem av  Star Alliance  ™ og sammen med våre 26 partnere flyr vi til mer enn 1300 destinasjoner i 193 land. For mere information, se  http://www.sas.no

Latest news