Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ny rute: SAS flyver til Manchester fra Aarhus

December 17, 2018 08:45

SAS åbner en ny rute til Manchester fra Aarhus Airport. Ruten åbner 1. april og SAS flyver tre gange om ugen.

Nu åbner SAS endnu en rute fra Aarhus Airport. 1. april 2019 begynder SAS at flyve til og fra Manchester i England tre gange om ugen. Det bliver den 11. rute, som SAS flyver ud af Aarhus Airport.

– Ruten til Manchester er både interessant for erhvervslivet i Aarhus og for vores fritidskunder, som fx vil over og se fodbold, shoppe eller vil opleve området, som byder på gode naturoplevelser. Vi er oppe på 11 direkte ruter fra Aarhus nu, og i vores sommerprogram har vi flere nye destinationer som Faro og Rom, som man kan flyve til direkte fra Aarhus, siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS.

SAS flyver til Manchester hele året, og flyvningerne vil være på mandage, onsdage og fredage. Ruten har haft en efterspørgsel fra både erhvervslivet og fritidsrejsende. Det bliver en Regional Jet med 90 sæder, som kommer til at flyve frem og tilbage til Manchester.

I oktober kom SAS også med sommernyhederne Rom og Faro, som fra april 2019 også kan flyves direkte til fra Aarhus.

– Vores nye destinationer bygger både på et ønske fra passagererne og en ambition fra vores side om at være med til at drive en ny spændende udvikling sammen med Aarhus Airport, erhvervslivet og turismeorganisationerne. Vi bruger også mange ressourcer på at promovere Aarhus som destination i udlandet, og det lokker turister fra hele verden den anden vej, siger Lars Sandahl Sørensen.

SAS har følgende direkte ruter ud af Aarhus:

København, Oslo, Stockholm, München, Split, Nice, Malaga, Palma, Rom, Faro, Manchester.

Flyvetiderne til Manchester vil være:

Fra Aarhus til Manchester: Mandag, onsdag og fredag: Kl 09:45-11:25

Fra Manchester til Aarhus: Mandag, onsdag og fredag: Kl 12:00-13:40

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news